ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Μαλακάσα: Συνελήφθησαν οι πέντε αλλοδαποί που έσπασαν την καραντίνα

Κορονοϊός: Στο Σταθμό Λαρίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε αλλοδαποί που «έσπασαν» την καραντίνα και έφυγαν από τη δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα. Πέντε άτομα διέφυγαν τις βραδινές ώρες από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Μαλακάσα, που βρίσκεται σε καραντίνα και όπως έγινε γνωστό εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kορονοϊός:...

Μαλακάσα
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Στο Σταθμό Λαρίσης, σύμφωνα με την αστυνομία, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι πέντε αλλοδαποί που «έσπασαν» την καραντίνα και έφυγαν από τη δομή φιλοξενίας στη Μαλακάσα.

Πέντε άτομα διέφυγαν τις βραδινές ώρες από τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στην Μαλακάσα, που βρίσκεται σε καραντίνα και όπως έγινε γνωστό εντοπίστηκε κρούσμα κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Kορονοϊός: Ο ήλιος σκοτώνει πιο γρήγορα τον ιό

Όλοι τους, οδηγήθηκαν από ειδικά διαμορφωμένα οχήματα, στη δομή της Μαλακάσας.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση μέτρων σχετικά με την πρόληψη ασθενειών και τους επιβλήθηκε το αντίστοιχο πρόστιμο.

Σημειώνεται, επίσης, ότι στα υπηρεσιακά οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν για τις μετακινήσεις, πραγματοποιήθηκε άμεσα απολύμανση.

Exit mobile version