ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Με εντολή Μητσοτάκη κλείνουν παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα

Κορονοϊός: Με ανάρτηση του περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (14/3) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή να κλείσουν οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας. Αυτή η απόφαση έρχεται σε συνέχεια των μέτρων της Κυβέρνησης για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του κορονοϊού. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός-Έλληνας καθηγητή του...

Κορονοϊός: Με εντολή Μητσοτάκη κλείνουν παραλίες και χιονοδρομικά κέντρα
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Με ανάρτηση του περίπου στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου (14/3) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοίνωσε ότι έδωσε εντολή να κλείσουν οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα της χώρας.

Αυτή η απόφαση έρχεται σε συνέχεια των μέτρων της Κυβέρνησης για την όσο το δυνατόν καλύτερη αντιμετώπιση του κορονοϊού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός-Έλληνας καθηγητή του MIT: Είναι κρίσιμο να μείνουμε όλοι σπίτια μας!

Άλλωστε ο κ. Μητσοτάκης διαπίστωσε ότι αρκετός κόσμος, κατέφυγε στις παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα, αντί να παραμείνει στο σπίτι του όπως ζήτησε ο ίδιος στο διάγγελμα που έκανε.

«Μόλις έδωσα εντολή να κλείσουν αύριο (σ.σ. από την Κυριακή 15/3) όλες οι οργανωμένες παραλίες και τα χιονοδρομικά κέντρα. Η κατάσταση είναι σοβαρή και απαιτεί υπευθυνότητα από όλους. Αποφεύγουμε τους δημόσιους χώρους με πολύ κόσμο. Ας σταθούμε όλοι στο ύψος των περιστάσεων». αναφέρει όσα έγραψε ο Έλληνας Πρωθυπουργός.

Παρακάτω η ανάρτηση του κ. Μητσοτάκη στο Twitter

 

Exit mobile version