ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Με εικόνα βαριάς πνευμονίας νοσηλεύεται στην Πάτρα ο 66χρονος

Σε απομόνωση σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που διαπιστώθηκε ότι είναι το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα. Ο 66χρονος από την Αμαλιάδα Ηλείας, που είχε πάει εκδρομή στην Αίγυπτο και το Ισραήλ, όταν επέστρεψε ένιωσε αδιαθεσία. Σε πρώτη φάση μετέβη στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας...
Κορονοϊός: Με εικόνα βαριάς πνευμονίας νοσηλεύεται στην Πάτρα ο 66χρονος

Σε απομόνωση σε θάλαμο αρνητικής πίεσης του πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας νοσηλεύεται ο 66χρονος συνταξιούχος εκπαιδευτικός που διαπιστώθηκε ότι είναι το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοϊού στην Ελλάδα.

Ο 66χρονος από την Αμαλιάδα Ηλείας, που είχε πάει εκδρομή στην Αίγυπτο και το Ισραήλ, όταν επέστρεψε ένιωσε αδιαθεσία. Σε πρώτη φάση μετέβη στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, πριν από λίγο «το ένατο επιβεβαιωμένο κρούσμα νόσου από τον νέο κορονοϊό (ταξιδιώτης από Ισραήλ και Αίγυπτο), νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση με σοβαρή πνευμονία στη μονάδα αρνητικής πίεσης στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο του Ρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυτιλήνη: Fake news «κατέβασαν» τους μετανάστες στο λιμάνι (vids)

Αυτή τη στιγμή δεν είναι διασωληνωμένος και παρακολουθείται στενά από την ιατρική ομάδα του καθηγητή Λοιμωξιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κο Χαράλαμπο Γώγο, σε συνεργασία με τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΓΝ Πατρών.

Πολλαπλά κλιμάκια του ΕΟΔΥ πραγματοποιούν ιχνηλάτηση επαφών στην Πάτρα και στην Αμαλιάδα (τόπο προέλευσης του ασθενή) σε συνεργασία με τις τοπικές αρχές και τους γιατρούς.

Ταυτόχρονα, η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας συνεδριάζει για την λήψη τυχόν απαραίτητων μέτρων».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Με εικόνα βαριάς πνευμονίας νοσηλεύεται στην Πάτρα ο 66χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.