ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μέχρι και drone επιστρατεύτηκαν για να μείνει ο κόσμος μέσα (vid)

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και εκκλήσεις των αρμόδιων αρχών να παραμείνει ο κόσμος στο σπίτι του είναι δραματικές θα μπορούσε να πει κανείς.  Είναι υποχρέωση όλων μας να παραμένουμε στο σπίτι μας για να προστατέψουμε τον εαυτό μας, αλλά και φυσικά τους γύρω μας. Ο Σωτήρης Τσιόδρας επανειλημμένα έχει επισημάνει τη...

Κορονοϊός - Απαγόρευση κυκλοφορίας:
Συντάκτης: Μαντώ Καψάλη Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και εκκλήσεις των αρμόδιων αρχών να παραμείνει ο κόσμος στο σπίτι του είναι δραματικές θα μπορούσε να πει κανείς. 

Είναι υποχρέωση όλων μας να παραμένουμε στο σπίτι μας για να προστατέψουμε τον εαυτό μας, αλλά και φυσικά τους γύρω μας. Ο Σωτήρης Τσιόδρας επανειλημμένα έχει επισημάνει τη σοβαρότητα της κατάστασης και για ποιο λόγο πρέπει να παραμένουμε μέσα.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα εντοπίζονται στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, όπου μεγάλη μερίδα πολιτών δεν έχει συμμορφωθεί με τις οδηγίες.

Έτσι λοιπόν στη Θεσσαλονίκη επιστρατεύτηκε μέχρι και drone το οποίο πετάει από την παραλία της και ενημερώνει τον κόσμο τους πολίτες να μείνει στο σπίτι του.

Κορονοϊός- Δείτε εδώ το χαρακτηριστικό βίντεο:

 

Exit mobile version