ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Μέχρι τρία τεμάχια αντισηπτικά ανά πελάτη – Έρχονται πρόστιμα για φαινόμενα αισχροκέρδειας

Η κυβέρνηση παίρνει μέτρα για να μην επιτρέψει φαινόμενα αισχροκέρδειας
Κορονοϊός: Μέχρι τρία τεμάχια αντισηπτικά ανά πελάτη – Έρχονται πρόστιμα για φαινόμενα αισχροκέρδειας

Νέα μέτρα φέρνει ο κορονοϊός όσον αφορά την αγορά αντισηπτικών, οινοπνεύματος και γενικά ειδών που έχουν πολύ μεγάλη ζήτηση τη συγκεκριμένη εποχή.

Έτσι για να μπει τέλος σε οποιαδήποτε προσπάθεια αισχροκέρδειας, με απόφαση του υπουργείου Υγείας, για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 6 μήνες από σήμερα, πάσης φύσεως επιχειρήσεις λιανικής πώλησης προϊόντων, μέσων ατομικής προστασίας ή προσωπικής υγιεινής δύνανται να διαθέτουν προς τους καταναλωτές ανώτατη ποσότητα 3 τεμαχίων ανά πελάτη για οποιοδήποτε από τα ακόλουθα είδη ατομικής προστασίας και προσωπικής υγιεινής:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίσημο: Αυτά είναι τα νέα ωράρια των σούπερ μάρκετ (vid)

α) Προϊόντα απολύμανσης.

β) Προϊόντα αιθυλικής αλκοόλης.

γ) Αντισηπτικά προϊόντα.

Έτσι αυτά τα προϊόντα, αναμένεται από σήμερα να πωλούνται αποκλειστικά σε μεμονωμένες συσκευασίες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Μέχρι τρία τεμάχια αντισηπτικά ανά πελάτη – Έρχονται πρόστιμα για φαινόμενα αισχροκέρδειας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.