ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός Μετάλλαξη: Κρούσματα; Γίνεται λόγος για… εφιαλτικά νούμερα. Κινδυνολογία ξανά…

Εφιαλτικές προβλέψεις για την αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα». Ανησυχία αναφορικά με την ινδική μετάλλαξη και την πορεία της πανδημίας. 
Κορονοϊός Μετάλλαξη: Κρούσματα; Γίνεται λόγος για… εφιαλτικά νούμερα. Κινδυνολογία ξανά…

Κορονοϊός: Εφιαλτικές προβλέψεις για την αύξηση των κρουσμάτων λόγω της μετάλλαξης «Δέλτα». Ανησυχία αναφορικά με την ινδική μετάλλαξη και την πορεία της πανδημίας. 

Κορονοϊός: Χιλιάδες κρούσματα, νοσηλείες και μια χώρα όμηρος της παραλλαγής «Δέλτα» δείχνουν τα μαθηματικά μοντέλα για την πορεία της πανδημίας. Η ινδική μετάλλαξη, φαίνεται να είναι ισχυρότατη. Κινδυνολογία και…προβλέψεις για πρόωρα μέτρα!

Ήδη τις πρώτες 10 μέρες του Ιουλίου στη χώρα μας τα κρούσματα ξεπέρασαν τις 14.000! Η μια περιοχή μετά την άλλη εμφανίζει ραγδαία αύξηση των μολύνσεων από κορονοϊό.

Η επέλαση της «Δέλτα» δημιουργεί «πονοκεφάλους». Τα μοντέλα προβλέπουν 2.700 εισαγωγές στις ΜΕΘ τον Οκτώβριο, με αυξητικές τάσεις και το Νοέμβριο. Ενώ στα μέσα Δεκεμβρίου εκείνοι που θα βρίσκονται στις μονάδες θα ξεπερνούν τις 3.000. Στην πλειοψηφία τους, σύμφωνα με τις προβλέψεις, θα είναι ανεμβολίαστοι, αλλά δυστυχώς και νέοι.

Οι ειδικοί εκτιμούν ότι τα κρούσματα θα μειωθούν το Δεκέμβριο. Όταν πλέον ο ιος δεν θα βρίσκει ξενιστή για να μολύνει και να μπορέσει να εξαπλωθεί.

Εμβόλιο για να μην «πνίξει» το 4ο κύμα

Για να μην βρεθεί η χώρα στο έλεος της ινδικής μετάλλαξης θα πρέπει το τείχος ανοσίας να φτάσει το 85%. Κυρίως όμως θα πρέπει να εμβολιαστούν πριν το Σεπτέμβρη όλοι άνω των 50 ετών και όσοι ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες. Ο χρόνος σύμφωνα με τους επιστήμονες μετράει αντίστροφα, προκειμένου να μην διογκωθεί και άλλο η μετάλλαξη.

Αν η πλειοψηφία των πολιτών δεν εμβολιαστεί τότε προβλέπονται εκ νέου μέτρα και περιορισμοί και τον επόμενο χειμώνα. Και η κινδυνολογία συνεχίζεται…

Πηγή: megatv

Διαβάστε ακόμη: 

ΠΑΟΚ: «Ζεστό» του Αντριέν Σίλβα υπό προϋποθέσεις

Ηλιούπολη: Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση για τα όσα έγιναν

Survivor: Ο Κόρο πήγε διακοπές με την εντυπωσιακή σύντροφό του (pic)

 

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Τέμπη: Πέταξαν εκτός υπόθεσης ιατροδικαστή που είχε καταγγείλει ότι δεν έγιναν τοξικολογικές εξετάσεις στα θύματα

Η Αποστολία Ακριβούση είχε επικρίνει τη μη τήρηση ευρωπαϊκών πρωτοκόλλων και την παράλειψη τοξικολογικών εξετάσεων από τους επτά ιατροδικαστές

Κοινωνία
Κοινωνία: Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Γροθιά στο στομάχι η συνέντευξη του Γιάννη – Βασίλη Γιαϊλαλί: «Δέχθηκα πισώπλατη μαχαιριά από το ελληνικό κράτος – Ευχαριστώ τους Έλληνες πατριώτες που με αγκάλιασαν»

Ο Έλληνας Πόντιος που κινδυνεύει με απέλαση με απόφαση Πλεύρη, στέλνει κραυγή απόγνωσης - «Οι Τούρκοι θα με βασανίσουν και θα με σκοτώσουν αν το ελληνικό κράτος με στείλει πίσω»

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Κυριάκος Μητσοτάκης: Διπλωματικό φιάσκο στην Άγκυρα με δήλωση ντροπής για «παρακαταθήκη» του σφαγέα Κεμάλ Ατατούρκ!

Αδιανόητο - Για πρώτη φορά στην ιστορία Έλληνας πρωθυπουργός μιλά επαινετικά για τον γενοκτόνο των Ελλήνων Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ

Κοινωνία
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία