ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πώς θα χρησιμοποιηθούν οι μάσκες από τους μαθητές!

Αν και η επιστροφή στην κανονικότητα έχει αρχίσει σιγά-σιγά, ο κορονοϊός δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρήσουμε ότι ξεπεράστηκε. Πλέον, αρχίζουν και ανοίγουν αρκετά καταστήματα, ενώ έρχεται και το άνοιγμα των σχολείων, προκειμένου τα παιδιά να ολοκληρώσουν τη φετινή χρονιά. Μάλιστα, ο Σωτήρης Τσιόδρας, αναφέρθηκε στο θέμα της προαιρετικής χρήσης της μάσκας από...
Κορονοϊός: Πώς θα χρησιμοποιηθούν οι μάσκες από τους μαθητές!

Αν και η επιστροφή στην κανονικότητα έχει αρχίσει σιγά-σιγά, ο κορονοϊός δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να θεωρήσουμε ότι ξεπεράστηκε.

Πλέον, αρχίζουν και ανοίγουν αρκετά καταστήματα, ενώ έρχεται και το άνοιγμα των σχολείων, προκειμένου τα παιδιά να ολοκληρώσουν τη φετινή χρονιά.

Μάλιστα, ο Σωτήρης Τσιόδρας, αναφέρθηκε στο θέμα της προαιρετικής χρήσης της μάσκας από τα παιδιά στα σχολεία, λέγοντας:

«Οπωσδήποτε δεν θέλουμε να λειτουργήσει κανένα από τα μέτρα προσωπικής προστασίας που δίνουμε σαν οδηγία στο κοινό σαν αφορμή για στίγμα, για διάκριση, ούτε για bullying στο σχολείο βεβαίως. Η τήρηση αυτού εξαρτάται βέβαια και από τη βοήθεια των εκπαιδευτικών στη διαδικασία αυτή», ανέφερε αρχικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Περιστατικό με νόσο Kawasaki στο Ιπποκράτειο

Ενώ στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η προαιρετική χρήση της μάσκας έχει γίνει για τα σχολικά λεωφορεία, όχι για το περιβάλλον του σχολείου. Και είχε γίνει με αφορμή την πιθανότητα να εκτεθούν κάποιες ευπαθείς ομάδες που αφορούσαν οδηγούς και συνοδούς των παιδιών στα σχολικά λεωφορεία».

«Θεωρώ ότι είναι σημαντικό το θέμα. Μπορούμε να το επαναφέρουμε στην Επιτροπή, να συζητηθεί και αυτή η διάστασή του. Δεν θεωρήσαμε ποτέ ότι κάποια από τα μέτρα που θα προτείνουμε, θα μπορούσαν να λειτουργήσουν αντίθετα με τον τρόπο που αναφέρει. Αλλά δεν έχουμε εισηγηθεί τέτοιο μέτρο μέσα στα σχολεία. Έχουμε εισηγηθεί μέτρο προαιρετικής χρήσης μάσκας στα σχολικά λεωφορεία», κατέληξε ο Σωτήρης Τσιόδρας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πώς θα χρησιμοποιηθούν οι μάσκες από τους μαθητές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.