ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Πότε θα κορυφωθεί ο ιός στην Ελλάδα – Οι προβλέψεις Ινστιτούτου στις ΗΠΑ

Μία έρευνα έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο ΙΗΜΕ (Institute of Health Metrics and Evaluation) του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, που αφορά τον κορονοϊό στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα το μοντέλο πρόγνωσης του κορονοϊού που διαθέτει το Ινστιτούτο αυτό, προβλέπει ότι στις 21 Απριλίου αναμένεται να κορυφωθεί ο αριθμός των ημερήσιων νεκρών στην Ελλάδα. Προβλέπεται λοιπόν ότι 13...
Κορονοϊός: Πότε θα κορυφωθεί ο ιός στην Ελλάδα – Οι προβλέψεις Ινστιτούτου στις ΗΠΑ

Μία έρευνα έδωσε στη δημοσιότητα το Ινστιτούτο ΙΗΜΕ (Institute of Health Metrics and Evaluation) του Πανεπιστημίου Ουάσιγκτον στο Σιάτλ, που αφορά τον κορονοϊό στην Ελλάδα.

Συγκεκριμένα το μοντέλο πρόγνωσης του κορονοϊού που διαθέτει το Ινστιτούτο αυτό, προβλέπει ότι στις 21 Απριλίου αναμένεται να κορυφωθεί ο αριθμός των ημερήσιων νεκρών στην Ελλάδα.

Προβλέπεται λοιπόν ότι 13 άνθρωποι θα χάσουν τη ζωή τους εκείνη την ημέρα, ενώ στη συνέχεια θα υπάρξει βαθμιαία μείωση που θα πάει μέχρι και την τελευταία εβδομάδα του Μαΐου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Τρεις νέοι θάνατοι στην Ελλάδα – 96 συνολικά οι νεκροί

Με βάση τα δεδομένα που έχουμε αυτή τη στιγμή στη χώρα μας, το Ινστιτούτο του ΙΗΜΕ προβλέπει ότι οι νεκροί θα έχουν φτάσει συνολικά 400, με την τιμή αυτή, ωστόσο να κυμαίνεται από τα 264 έως 635 θύματα.

Αξίζει να τονιστεί ότι η 20η Απριλίου θεωρείται ως ημέρα που τα ελληνικά νοσοκομεία θα δεχτούν τη μεγαλύτερη πίεση από τον κορονοϊό.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Πότε θα κορυφωθεί ο ιός στην Ελλάδα – Οι προβλέψεις Ινστιτούτου στις ΗΠΑ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.