ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σάκοι νεκρών τέλος – Μαζικές παραγγελίες από τα νοσοκομεία!

Ανατριχιαστικό, αλλά πραγματικό το γεγονός ότι τα νοσοκομεία στην Ελλάδα προβαίνουν σε μαζικές παραγγελίες σάκων για νεκρούς!
Κορονοϊός: Σάκοι νεκρών τέλος – Μαζικές παραγγελίες από τα νοσοκομεία!

Κορονοϊός: Η ανεπάρκεια του Ε.Σ.Υ., σε συνδυασμό με την επιβάρυνσή του από την πανδημία, έχει οδηγήσει σε μια κατάσταση στα νοσοκομεία που προκαλεί ανατριχίλα. Οπώς προκύπτει το τελευταίο διάστημα οι νεκροί είναι τόσοι πολλοί στη χώρα μας που τα νοσοκομεία έχουν ξεμείνει από σάκους για τους νεκρούς!

Παρουσιάζουν δηλαδή τέτοια έλλειψη που αναγκάστηκαν να προβούν σε μαζικές παραγγελίες προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους Μόνο τον τελευταίο μήνα (από 1η Δεκεμβρίου δηλαδή) έχουν γίνει παραγγελίες από τα παρακάτω νοσοκομεία τουλάχιστον, ενώ εκτιμάται πως θα έχουν γίνει και άλλα.

Νοσοκομείο Καβάλας, Νοσοκομείο Κιλκίς, Νοσοκομείο Τρικάλων, Νοσοκομείο Βέροιας, Νοσηλευτική μονάδα Μεσολογγίου, Νοσοκομείο Αρτας, Νοσοκομείο Ηλείας, Νοσοκομείο – Κ.Υ Κύμης, Νοσοκομείο Κέρκυρας, Νοσοκομείο Χαλκίδας, Νοσοκομείο ΑΘηνων “Η Ελπίς”, Γενικό νοσοκομείο Δράμας, Γενικό νοσοκομείο Τρικάλων, Γενικό νοσοκομείο Λαμίας, Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, Γενικό Νοσοκομείο Θείας πρόνοιας Παμμακαριστος, Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας, Νοσοκομείο Έδεσσας.

Αναμφίβολα ο κορονοϊός έχει επιβαρύνει το σύστημα υγείας με εκατοντάδες συνανθρώπους μας να νοσηλεύονται καθημερινά στις ΜΕΘ και αρκετοί εξ αυτών να μην καταφέρνουν, όμως δεν είναι μόνο αυτό το θέμα.

Οπως φαίνεται πολλοί νεκροί έχουν να κάνουν με την ανεπάρκεια του συστήματος και όχι μόνο με αυτόν καθαυτόν τον Covid-19. Πρόσφατα άλλωστε είχατε διαβάσει στο Sportime πως ο Τσιόδρας είχε δείξει 5338 νεκρούς εκτός ΜΕΘ και κανείς δεν το κατάλαβε.

Επίσης σας είχαμε ενημερώσει ότι στη Θεσσαλονίκη χτίζουν νέους τάφους, καθώς τα νεκροταφεία έχουν γεμίσει ασφυκτικά!

Έτσι γενικότερα όλη αυτή η ανεπάρκεια και αποδιοργάνωση προκάλεσε όλη αυτή την κατάσταση στα νοσοκομεία που πλέον δεν προλαβαίνουν τους νεκρούς… συνανθρώπους μας.

Κορονοϊός: Δείτε παρακάτω τα σχετικά έγγραφα των νοσοκομείων για τις παραγγελίες

Κορονοϊός: Ανατριχιαστικό, αλλά πραγματικό το γεγονός ότι τα νοσοκομεία στην Ελλάδα προβαίνουν σε μαζικές παραγγελίες σάκων για νεκρούς! Κορονοϊός: Ανατριχιαστικό, αλλά πραγματικό το γεγονός ότι τα νοσοκομεία στην Ελλάδα προβαίνουν σε μαζικές παραγγελίες σάκων για νεκρούς! Κορονοϊός: Ανατριχιαστικό, αλλά πραγματικό το γεγονός ότι τα νοσοκομεία στην Ελλάδα προβαίνουν σε μαζικές παραγγελίες σάκων για νεκρούς!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σάκοι νεκρών τέλος – Μαζικές παραγγελίες από τα νοσοκομεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.