ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σε 5 ξενοδοχεία της Αττικής 230 επιβαίνοντες του πλοίου «Ελ.Βενιζέλος»

Κορονοϊός: Άρχισε η μεταφορά των 230 επιβαινόντων του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι οποίοι βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό.  Οι 230 είναι αλλοδαποί, ενώ στο πλοίο παρέμειναν 31 Έλληνες ναυτικοί, μέλη του πληρώματος και θα παραμείνουν προστατευμένοι στο πλοίο, μαζί με τους 119 που νοσούν από τον ιό. Οι 230 αλλοδαποί ναυτεργάτες θα μεταφερθούν με μέριμνα της...

Κορονοϊός- Ελ Βενιζέλος
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Άρχισε η μεταφορά των 230 επιβαινόντων του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος», οι οποίοι βρέθηκαν αρνητικοί στον κορονοϊό. 

Οι 230 είναι αλλοδαποί, ενώ στο πλοίο παρέμειναν 31 Έλληνες ναυτικοί, μέλη του πληρώματος και θα παραμείνουν προστατευμένοι στο πλοίο, μαζί με τους 119 που νοσούν από τον ιό.

Οι 230 αλλοδαποί ναυτεργάτες θα μεταφερθούν με μέριμνα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με μισθωμένα λεωφορεία σε πέντε ξενοδοχεία συνολικά και ειδικότερα σε τρία ξενοδοχεία στο κέντρο της Αθήνας και δύο στα Νότια προάστια, όπου θα διαμείνουν σε υποχρεωτική καραντίνα 14 ημερών, όπως προβλέπεται από το πρωτόκολλο και στη συνέχεια θα επαναπατριστούν.

Η μεταφορά τους θα ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα αργά το βράδυ.

Πηγή ΑΠΕ ΜΠΕ

Exit mobile version