ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σε καραντίνα γιατροί και νοσηλευτές σε Κοζάνη και Καστοριά!

Κορονοϊός: Σε καραντίνα έχουν μπει 19 γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Κοζάνης και 17 στο νοσοκομείο της Καστοριάς. Όλοι οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο μπήκαν σε καραντίνα με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τραγικές διαστάσεις παίρνει η μείωση του προσωπικού των νοσοκομείων… ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Τι εξετάζει η κυβέρνηση για Πανελλαδικές...

Κορονοϊός
Κορονοϊός
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Κορονοϊός: Σε καραντίνα έχουν μπει 19 γιατροί και νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Κοζάνης και 17 στο νοσοκομείο της Καστοριάς.

Όλοι οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο μπήκαν σε καραντίνα με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Τραγικές διαστάσεις παίρνει η μείωση του προσωπικού των νοσοκομείων…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Τι εξετάζει η κυβέρνηση για Πανελλαδικές Εξετάσεις και παρελάσεις

Σε καραντίνα για 14 ημέρες και για προληπτικούς λόγους με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ έχουν μπει δεκάδες εργαζόμενοι στο Μαμάτσειο Γενικό Νοσοκομείο Κοζάνης και στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς, επειδή ήρθαν σε επαφή με τον 53χρονο συνάδελφό τους που νόσησε από κοροναϊό και υπηρετούσε στο Μικροβιολογικό Εργαστήριο του νοσοκομείου της Καστοριάς.

Ειδικότερα, στο νοσοκομείο της Κοζάνης σε καραντίνα έχουν μπει 19 άτομα. Πρόκειται για τους εργαζόμενους δύο βαρδιών (γιατρούς, νοσηλευτές και λοιπό προσωπικό), οι οποίοι υπηρετούσαν την ώρα που μεταφέρθηκε και παρέμεινε στο νοσοκομείο ο 53χρονος.

Όπως είπε στο ethnos.gr ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων του Μαμάτσειου Νοσοκομείου Κοζάνης, Δημήτρης Ντέντης, μεταξύ των συναδέλφων του υπάρχει τεράστια ανησυχία και όλοι κυκλοφορούν με μάσκες. Οι εργαζόμενοι μπήκαν σε καραντίνα, με βάση τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά του ιού.

Exit mobile version