ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν τα 23 κρούσματα

Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε για την πορεία που έχει ο κορονοϊός στη χώρα μας, ανακοινώνοντας 23 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας.  Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ και ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα μας είναι 3.366. Ακόμη 11 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι. Συνολικά 23 είναι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα που...
Κορονοϊός: Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν τα 23 κρούσματα

Ο ΕΟΔΥ ενημέρωσε για την πορεία που έχει ο κορονοϊός στη χώρα μας, ανακοινώνοντας 23 νέα κρούσματα του ιού στη χώρα μας. 

Ο κορονοϊός είναι ακόμα εδώ και ο συνολικός αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων στη χώρα μας είναι 3.366. Ακόμη 11 ασθενείς παραμένουν διασωληνωμένοι.

Συνολικά 23 είναι τα νέα κρούσματα του κορονοϊού στην Ελλάδα που ανακοινώθηκαν σήμερα 27/6 από τον ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, 2 καταγράφηκαν στην Παραμυθιά, 6 στην Καστοριά, 1 στην Αθήνα, 3 στη Σύρο και 3 στη Λέσβο σε ειδική δομή καραντίνας. Παράλληλα σημειώθηκαν 8 κρούσματα από πτήσεις.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Σε ποιες περιοχές εντοπίστηκαν τα 23 κρούσματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.