ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Στο τραπέζι το lockdown για τους ανεμβολίαστους – Τι απαντά ο Θάνος Πλεύρης!

Για τα όσα έχει φέρει ο κορονοϊός και το νέο… κύμα του, μίλησε ο Θάνος Πλεύρης.

Κορονοϊός: Στο τραπέζι το lockdown για τους ανεμβολίαστους - Τι απαντά ο Θάνος Πλεύρης!
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Καλεσμένος στο OPEN βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Θάνος Πλεύρης, ο οποίος μίλησε για την αύξηση των κρουσμάτων που έφερε ο κορονοϊός και τις σκέψεις της κυβέρνησης.

Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Υγείας αναφέρθηκε στα μέτρα που είναι πολύ πιθανό να παρθούν, τα οποία θα αφορούν τους ανεμβολίαστους.

Μάλιστα δεν απέκλεισε τον ενδεχόμενο του lockdown γι΄αυτούς, ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο υποχρεωτικής λήψης της τρίτης δόσης του εμβολίου.

Αρχικά λοιπόν είπε ότι δεν μπορεί να αποκλειστεί καμία πρόταση για lockdown όπως έχει κάνει η Αυστρία, με την κυβέρνηση να εξετάζει κάθε μέρα ξεχωριστά.

Ξεκαθάρισε βέβαια ότι όποιο περιοριστικό μέτρο και να παρθεί, αυτό αφορά τους μη εμβολιασμένους, ενώ όπως κάνει γνωστό ο ίδιος, οι περισσότεροι που βρίσκονται στις ΜΕΘ και το ΕΣΥ πιέζεται ασφυκτικά, είναι ανεμβολίαστοι.

Κορονοϊός: Τέλος, αναφέρθηκε και στην περίπτωση του υποχρεωτικού εμβολιαμού για τους άνω των 65, τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση απλά θέλει να δείξει και να επισημάνει την αναγκαιότητα.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Θάνος Πλεύρης πάντως, φέρνουν πολλά ερωτηματικά. Την στιγμή που όπως έχει αποδειχθεί, οι εμβολιασμένοι μπορεί να νοσήσουν από κορονοϊό, να τον μεταδόσουν σε άλλα άτομα, αλλά ακόμη και να νοσηλευτούν, ο ίδιος και η κυβέρνηση,  στοχοποιούν ξανά τους ανεμβολίαστους, αφήνοντας υπονοούμενα ακόμη για lockdown όσων δεν έχουν εμβολιαστεί.

Τι είδους δημοκρατία είναι αυτή που δημιουργεί κατηγορίες πολιτών 2 ταχυτήτων, περιορίζοντας τις ελευθερίες σε όσους είναι σκεπτικοί απέναντι σε υγειονομικού τύπου υποχρεωτικότητες;

Τι είδους δημοκρατία είναι αυτή που σου επιβάλλει τι να κάνεις στο σώμα σου και στον οργανισμό σου, είτε δια της πλαγίας οδού, είτε απευθείας;

 

Exit mobile version