ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: «Θα γίνουμε Ιταλία αν…» (vid)

Την ανάγκη προκειμένου να συνεχιστούν τα μέτρα πρόληψης που έχουν παρθεί κατά του κορονοϊού, επανέλαβε για άλλη μία φορά ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος τόνισε πως αν αυτό δεν γίνει, τότε θα γίνουμε… Ιταλία. Ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης πλέον ενημέρωσής του, εφιστά για άλλη μία φορά την προσοχή, τονίζοντας πως τα...
Κορονοϊός: «Θα γίνουμε Ιταλία αν…» (vid)

Την ανάγκη προκειμένου να συνεχιστούν τα μέτρα πρόληψης που έχουν παρθεί κατά του κορονοϊού, επανέλαβε για άλλη μία φορά ο Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος τόνισε πως αν αυτό δεν γίνει, τότε θα γίνουμε… Ιταλία.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας, κατά την διάρκεια της καθιερωμένης πλέον ενημέρωσής του, εφιστά για άλλη μία φορά την προσοχή, τονίζοντας πως τα μέτρα που έχουν παρθεί εναντίον του κορονοϊού δεν πρέπει να αρθούν, γιατί αν γίνει αυτό, τότε θα δούμε εικόνες… Ιταλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός – Τσιόδρας: «26 οι νεκροί, 71 τα νέα κρούσματα» (vids)

Με αυτό τον τρόπο, «έδειξε» ουσιαστικά… παράταση των μέτρων που έχουν παρθεί από την ελληνική Κυβέρνηση, ενώ χαρακτηριστικά σημείωσε πως: «Στην επαρχία Χουμπέι τα μέτρα κράτησαν 10-11 βδομάδες».

«Δεν είναι δυνατόν με τα ως τώρα δεδομένα, να αξιολογήσουν το αποτέλεσμα των μέτρων για τον γενικό πληθυσμό. Η εικόνα από την Ιταλία και την Ισπανία είναι τόσο άσχημη. Στην επαρχία Χουμπέι τα μέτρα κράτησαν 10-11 βδομάδες», σημείωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Αν τα μέτρα αρθούν, θα ακολουθήσει παρόμοια εικόνα με εκείνη στην Ιταλία».

Τέλος, ανέφερε: «Τώρα είμαστε στη φάση των μέτρων, η μη εκθετική αύξηση στην πατρίδα μας δίνει χρόνο για να οργανώσουμε τι θα κάνουμε μετά την άρση των μέτρων. Παραμένουμε σε κατάσταση αυξημένης επαγρύπνησης».

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: «Θα γίνουμε Ιταλία αν…» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.