ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τι γίνεται με τις απουσίες λόγω του ιού

Κορωνοϊός: Το υπουργείο Παιδείας έστειλε σχετική εγκύκλιο στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας με οδηγίες για τη διαχείριση του θέματος.
Κορονοϊός: Τι γίνεται με τις απουσίες λόγω του ιού

Κορονοϊός: Το υπουργείο Παιδείας έστειλε σχετική εγκύκλιο στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας με οδηγίες για τη διαχείριση του θέματος.

Δεν θα μετρήσουν για δεκατέσσερις ημέρες οι απουσίες όσων μαθητών δεν πήγαν στα σχολεία τους λόγω του κορονοϊού.

Το υπουργείο Παιδείας μάλιστα έστειλε ήδη σχετική εγκύκλιο στις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης της χώρας με οδηγίες για τη διαχείριση του θέματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Επιβεβαιώθηκε και 10ο κρούσμα (vids)

Αναλυτικά:

«Σας ενημερώνουμε ότι για τους/τις μαθητές/τριες που επέστρεψαν από πληττόμενεςπεριοχές με SARS-CoV-2, όπως αυτές αναφέρονται στην ιστοσελίδα του ΕΟΔΥ, όπως επικαιροποιείται κάθε φορά, με απόφαση του οικείου Συλλόγου Διδασκόντων/ουσών, καταχωρίζονται αλλά δεν προσμετρώνται απουσίες δεκατεσσάρων (14) ημερών, από την ημερομηνία επιστροφής τους, εφόσον προσκομίσουν στη σχολική μονάδα άμεσα τα σχετικά ταξιδιωτικά έγγραφα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τι γίνεται με τις απουσίες λόγω του ιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.