ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Το μήνυμα του Γκάλη για τον ιό και η προσφορά του (pic)

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και ο Νίκος Γκάλης θέλησα να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του κατά του φονικού ιού.  Μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ενημέρωσε τους ακόλουθους του ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού. Μάλιστα στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος αποφάσισε να προσφέρει μαι...
Κορονοϊός: Το μήνυμα του Γκάλη για τον ιό και η προσφορά του (pic)

Ο κορονοϊός βρίσκεται σε έξαρση στη χώρα μας και ο Νίκος Γκάλης θέλησα να βάλει κι αυτός το λιθαράκι του κατά του φονικού ιού. 

Μέσα από την επίσημη σελίδα του στο Facebook ενημέρωσε τους ακόλουθους του ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά» του Υφυπουργείου Αθλητισμού.

Μάλιστα στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος αποφάσισε να προσφέρει μαι υπογεγραμμένη ρέπλικα φανέλα της Εθνική Ελλάδας από το Eurobasket του 1987. Τα έσοδα από την δημοπρασία θα διατεθούν εξ ολοκλήρου στο υπουργείο υγείας.

Αναλυτικά ο Νίκος Γκάλης αναφέρει στο μήνυμα του:

«Αγαπητοί φίλοι,

Στα πλαίσια του προγράμματος του Υφυπουργείου Αθλητισμού #ziseathlitika για τον αγώνα κατά του #Covid19, συντάσσομαι και εγώ και προσφέρω μια υπογεγραμμένη ρεπλίκα φανέλα της Εθνικής Ελλάδος από το Eurobasket 87 μέσα από το #CharityIdols.

Σας προσκαλώ να συμμετέχετε στη δημοπρασία αυτή για να στηρίξουμε όλοι μαζί το Υπουργείο Υγείας στη μάχη κατά της Πανδημίας του κορονοϊός. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα πάνε εξ’ ολοκλήρου στο Υπουργείο Υγείας.

Σας εύχομαι Υγεία, Καλή Ανάσταση και να τελειώνουμε γρήγορα με το #Covid19».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Το μήνυμα του Γκάλη για τον ιό και η προσφορά του (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.