ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Τριπλά εμβολιασμένη κόλλησε την Δέλτα και 20 μέρες μετά την Όμικρον

Κόλλησε κορονοϊό δύο φορές μέσα σε 20 ημέρες παρότι ήταν τριπλά εμβολιασμένη!
Κορονοϊός: Τριπλά εμβολιασμένη κόλλησε την Δέλτα και 20 μέρες μετά την Όμικρον

Κορονοϊός: Μόλις 20 ημέρες χρειάστηκαν για μια 31χρονη υγειονομικό από την Ισπανία προκειμένου να προσβληθεί εκ νέου από τον Covid-19 παρά το γεγονός πως είχε κάνει και τις τρεις δόσεις από το εμβόλιο κατά του ιού.

Όπως ανακοίνωσε η επιστημονική κοινότητα της χώρας η τριπλά εμβολιασμένη υγειονομικός είχε κολλήσει την μετάλλαξη Δέλτα και 20 μέρες αργότερα την Όμικρον γεγονός που αποτελεί το πιο σύντομο χρονικό διάστημα επαναλοίμωξης.

Πιο συγκεκριμένα, ερευνητές του Καταλανικού Ινστιτούτου Υγείας ασχολήθηκαν με την παράξενη αυτή περίπτωση καθώς το γεγονός πως η 31χρονο Ισπανίδα είχε κάνει ενισχυτική τρίτη δόση 12 μέρες πριν την επαναμόλυνση της με την μετάλλαξη Όμικρον προκάλεσε έντονη ανησυχία.

Η πρώτη μόλυνση με την μετάλλαξη δέλτα ήρθε τον Δεκέμβριο του 2021 και δεν περιλάμβανε κάποια συγκεκριμένα συμπτώματα ενώ τρεις εβδομάδες αργότερα, τον πρώτο μήνα του τρέχοντος έτους εμφάνισε βήχα, πυρετό και κόπωση με την γενετική ανάλυση να αποκαλύπτει πως είχε νοσήσει δύο φορές σε σύντομο χρονικό διάστημα από τον ιό.

Έτσι, σύμφωνα με τους ερευνητές αποδεικνύεται πως η μετάλλαξη Όμικρον έχει τη δυνατότητα να διαφεύγει από προηγούμενη ανοσία ακόμη και αν κάποιος είναι εμβολιασμένος τριπλά.

Κορονοϊός: Καταρρέει το αφήγημα της Κυβέρνησης

Το αφήγημα της κυβέρνησης περί απόλυτης θωράκισης των πολιτών με τα εμβόλια από τον κορονοϊό έχει καταρρεύσει με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο.

Πλέον σχεδόν όλοι έχουν στο περιβάλλον τους κόσμο, που παρόλο που ήταν τριπλά εμβολιασμένος, κόλλησε 1 ή και 2 φορές κορονοϊό.

Το μόνο που έμεινε πλέον από την επιχείρηση κατάπτυστης προπαγάνδας, είναι η άθλια στοχοποίηση πολιτών που κράτησαν αποστάσεις απέναντι στην υποχρεωτικότητα, καθώς επίσης και η διαπόμπευση υγειονομικών που κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας ήταν στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του covid…

Ο κόσμος πιστεύουμε πως έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για τον εκδικητικό και απολυταρχικό τρόπο της κυβέρνησης της ΝΔ και της συμπεριφοράς της, απέναντι σε όσους διαφωνούν με τα κατα καιρούς προστάγματά της.

Τέλος να σημειώσουμε πως από 1 Μαΐου «δεν υπάρχει κορονοϊός… υπάρχει μόνο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ»

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός: Τριπλά εμβολιασμένη κόλλησε την Δέλτα και 20 μέρες μετά την Όμικρον», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.