ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός – Update: Έχασε τη μάχη μία ακόμα γυναίκα – 52 τα θύματα

Κορονοϊός – Update: Στα 52 ανέρχονται πλέον τα θύματα από τον φονικό ιό στη χώρα μας καθώς εξέπνευσε και μία 78χρονη από την Πέλλα. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που παρουσιάζει το pellanews.gr η άτυχη γυναίκα έπασχε και από επικείμενα νοσήματα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της. Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η...
Κορονοϊός – Update: Έχασε τη μάχη μία ακόμα γυναίκα – 52 τα θύματα

Κορονοϊός – Update: Στα 52 ανέρχονται πλέον τα θύματα από τον φονικό ιό στη χώρα μας καθώς εξέπνευσε και μία 78χρονη από την Πέλλα.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες που παρουσιάζει το pellanews.gr η άτυχη γυναίκα έπασχε και από επικείμενα νοσήματα και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα με την υγεία της.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές η 78χρονή έφτασε στη Φούστανη από την Θεσσαλονίκη, όπου και διέμενε μόνιμα στις 25 Μαρτίου ενώ λίγες μέρες αργότερα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου και διαγνώστηκε με τον κορονοϊό.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα είχε επιβεβαιωθεί και ο θάνατος ενός 51χρονου καθηγητή από την ευρύτερη περιοχή της Καστοριάς.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κορονοϊός – Update: Έχασε τη μάχη μία ακόμα γυναίκα – 52 τα θύματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.