ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κορονοϊός: Βρέθηκε θετικό βρέφος τριών μηνών (vid)

Μπορεί κατά κύριο λόγο ο κορονοϊός να δημιουργεί προβλήματα μόνο σε ηλικιωμένους ή άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν προσβάλει και μικρότερους. Τη Δευτέρα (23/3) έγινε γνωστό πως βρέθηκε θετικό στον COVID-19 ένα βρέφος τριών ετών. Η μητέρα του, μάλιστα, παραχώρησε και συνέντευξη στο Mega επ’ αυτού. «Δεν γνωρίζουμε τι έγινε...

Κορονοϊός βρέφος τριών μηνών
Συντάκτης: Αντώνης Τσιράκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Μπορεί κατά κύριο λόγο ο κορονοϊός να δημιουργεί προβλήματα μόνο σε ηλικιωμένους ή άτομα με υποκείμενα νοσήματα. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν προσβάλει και μικρότερους.

Τη Δευτέρα (23/3) έγινε γνωστό πως βρέθηκε θετικό στον COVID-19 ένα βρέφος τριών ετών. Η μητέρα του, μάλιστα, παραχώρησε και συνέντευξη στο Mega επ’ αυτού.

«Δεν γνωρίζουμε τι έγινε πραγματικά. Έχουμε σκεφτεί διάφορα, αλλά μάλλον είναι ορφανό κρούσμα. Δεν υπήρχε μετακίνηση δική μας έξω από το σπίτι, πέρα από μια νοσηλεία που χρειάστηκε το μωρό για επτά ημέρες», ανέφερε.

Να σημειωθεί πως το παιδί βρίσκεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης, ενώ η μητέρα υποβλήθηκε σε τεστ για να διαπιστωθεί εάν ο κορονοϊός έχει προσβάλει και την ίδια. Αναμένονται τα αποτελέσματα.

Exit mobile version