ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας: «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Λιγνάδης θα αθωωθεί στο δικαστήριο»

Σίγουρος ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί από το δικαστήριο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Πρόστιμο στην ΑΕΛ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο επιβλήθηκε στον Αλέξη Κούγια, από τη Super League.
Πρόστιμο στην ΑΕΛ και ποινή απαγόρευσης εισόδου στα αποδυτήρια και τον αγωνιστικό χώρο επιβλήθηκε στον Αλέξη Κούγια, από τη Super League.
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Σίγουρος ότι ο πελάτης του Δημήτρης Λιγνάδης θα αθωωθεί από το δικαστήριο παρουσιάστηκε σε δηλώσεις που έκανε ο Αλέξης Κούγιας.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ολοκλήρωσε την απολογία το απόγευμα της Πέμπτης (25/2) και ο συνήγορος του σκηνοθέτη, Αλέξης Κούγιας, εξέφρασε την άποψη ότι ο πελάτης του θα αθωωθεί στο δικαστήριο.

Χαρακτηριστικά ο κ. Κούγιας μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega για τις εξελίξεις στην υπόθεση και δήλωσε χαρακτηριστικά πως: «δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα αθωωθεί (ο Δημήτρης Λιγνάδης) στο δικαστήριο».

Όπως είπε ο Αλέξης Κούγιας: «Κατακρημνίζεται οποιαδήποτε αμφιβολία και για τις δύο πράξεις» για τις οποίες κατηγορείται ο Δημήτρης Λιγνάδης, καθώς και στις δύο περιπτώσεις υπάρχουν στοιχεία, όπως εισιτήρια και κρατήσεις ξενοδοχείων, που μαρτυρούν ότι ο σκηνοθέτης δεν βρισκόταν στο σημείο που τον τοποθετούν.

Σχετικά με την πιθανότητα προφυλάκισης του σκηνοθέτη, ο συνήγορος του σκηνοθέτη – ηθοποιού σημείωσε ότι: «Κανείς δεν μπορεί να μπει στην σκέψη των δικαστών και των εισαγγελέων».

Δημήτρης Λιγνάδης: Δείτε όσα είπε ο κ. Κούγιας στο MEGA

Exit mobile version