ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κούγιας για τη δολοφονία του Άλκη: «Μου κάνει εντύπωση πώς ο κατηγορούμενος έχει τόσο καλό δικηγόρο»

Την απορία του πώς ο κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη, Αλβανός κακοποιός, θα εκπροσωπηθεί από έναν κορυφαίο δικηγόρο της Θεσσαλονίκης, εξέφρασε ο Αλέξης Κούγιας.
Κούγιας για τη δολοφονία του Άλκη: «Μου κάνει εντύπωση πώς ο κατηγορούμενος έχει τόσο καλό δικηγόρο»

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη Καμπανού (αλλά και των άλλων δύο φίλων του που επίσης δέχτηκαν επίθεση από τους χούλιγκανς του ΠΑΟΚ), Αλέξης Κούγιας, εμφανίστηκε και σήμερα (Πέμπτη 3/2) σε αρκετά ΜΜΕ, μιλώντας για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Στο μεταξύ μετά τις εφόδους της ΕΛ.ΑΣ. σε συνδέσμους του ΠΑΟΚ, συνέχισαν και τις έρευνες και σε συνδέσμους του Άρη και του Ηρακλή.

Συγκεκριμένα μίλησε τόσο στο τηλεοπτικό κανάλι «Mega Channel», όσο και στον ραδιοφωνικό σταθμό «Yellow Radio» και μεταξύ άλλων τόνισε πως «Όλοι όσοι συλληφθούν αντιμετωπίζουν ποινή ισόβιας καθείρξεως.

Επίσης ο κ. Κούγιας εξέφρασε την απορία του πως είναι δυνατόν ένας σεσημασμένος κακοποιός όπως αυτός να διαθέτει δικηγόρο που θεωρείται από τους κορυφαίους της Θεσσαλονίκης, γιος παλιού αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου!

Έτσι ο γνωστός ποινικολόγος άφησε ουσιαστικά αιχμές για το πόσο οργανωμένο μπορεί να ήταν αυτό το «τάγμα εφόδου» που γύριζε στη Θεσσαλονίκη και έψαχνε οπαδούς άλλων ομάδων προκειμένου να τους επιτεθεί με σκοπό να προκαλέσει ακόμη και τον θάνατο.

«Ο δικηγόρος τους είναι ένας από τους καλύτερους της Θεσσαλονίκης, με μεγάλη διαδρομή. Εμείς θα παρουσιαστούμε μόλις τελειώσει η απολογία του 23χρονου. Εγώ έχω την πληροφορία επίσης ότι έχουν ταυτοποιηθεί οι υπόλοιποι επτά δράστες και η αποδοθείσα κατηγορία είναι η πιο σκληρή. Ανθρωποκτονία από κοινού για όλους εις βάρος του Αλκιβιάδη και απόπειρες ανθρωποκτονίας από κοινού για τα άλλα δύο παιδιά. Αντιμετωπίζουν ισόβια για την ανθρωποκτονία του Αλκιβιάδη και 15 χρόνια για κάθε απόπειρα, μαζί με αρκετά ακόμη αδικήματα.

Θα χρειαστεί η συμμετοχή ιατροδικαστών, τεχνικών συμβούλων, θα χρειαστούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες, όλα αυτά θα τα επωμιστώ εγώ», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας.

Περιγράφοντας τον οπαδό του ΠΑΟΚ που συνελήφθη εξήγησε πως η άρνηση του δράστη για τις κατηγορίες, δείχνει πως πρόκειται για ένα ψυχρό πρόσωπο, ενώ ανέφερε πως η απολογία θα ξεκινήσει Δευτέρα μεσημέρι.

Πρόσθεσε δε ότι προτεραιότητα πλέον είναι να μελετήσει τη δικογραφία για να δει εάν τυχόν δίνονται δυνατότητες υπερασπιστικές που δεν δικαιούνται οι κατηγορούμενοι.

«Ήταν μια καταδρομική επιχείρηση, πολύ καλά σχεδιασμένη. Πήγαν για να τον σκοτώσουν», συμπλήρωσε ενώ ακόμη αναφέρθηκε στο παρελθόν του 23χρονου το οποίο ήταν ιδιαίτερα βίαιο. Μάλιστα συμμετείχε και στα σοβαρά επεισόδια που είχαν σημειωθεί στον Βόλο πριν αρκετά χρόνια σε τελικό του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ, όταν ήταν πολύ νεαρός σε ηλικία

«Ήταν από τους πρωταγωνιστές σε αυτά που έγιναν στο Βόλο, κατηγορείται για παρόμοια συμπεριφορά το 2019, είναι ένας άνθρωπος που έχει διαμορφώσει μία προσωπικότητα επικίνδυνη.

Αυτοί οι άνθρωποι ίσως δεν ξέρουν καν πως γίνεται το ποδόσφαιρο, πάνε στον γήπεδο με τον μανδύα του οπαδού, αλλά κάνουν εμπόριο όπλων, ναρκωτικών και πουλάνε προστασία», κατέληξε ο κ. Κούγιας.

Δείτε όλες τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Άλκη, αλλά και όσα είπε ο κ. Κούγιας από το 32′ του βίντεο

https://youtu.be/-26p33R19_I

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Κούγιας για τη δολοφονία του Άλκη: «Μου κάνει εντύπωση πώς ο κατηγορούμενος έχει τόσο καλό δικηγόρο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.