ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρυπτονόμισμα: Οι επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία και ο ρόλος του

Για το κρυπτονόμισμα έχουμε κάνει αρκετές αναφορές κι έχουμε παρουσιάσει σχετικό ρεπορτάζ προκειμένου ο κόσμος να προσέχει πως κινείται και να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει.

Κρυπτονομίσματα
Συντάκτης: Νίκος Μπουρλάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Για το κρυπτονόμισμα έχουμε κάνει αρκετές αναφορές κι έχουμε παρουσιάσει σχετικό ρεπορτάζ προκειμένου ο κόσμος να προσέχει πως κινείται και να ξέρει τι θα αντιμετωπίσει.

Το κεφάλαιο «Κρυπτονόμισμα- οι επιπτώσεις της πανδημίας στην οικονομία» άνοιξε για τα καλά σε εκπομπή του MEGA (Live News). Η κατάσταση αναλύθηκε διεξοδικά και δόθηκαν αρκετές απαντήσεις.

Μεγάλη είναι η συζήτηση γύρω από τις οικονομικές επιπτώσεις που έχει δημιουργήσει η πανδημία και οι οποίες έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους.

Σύμφωνα με τον Βαγγέλη Τσάπα, διευθύνοντα Σύμβουλο HNC Revolution, «πάμε για έναν τρίτο πολύ δύσκολο χειμώνα και οι κεντρικές τράπεζες κάνουν ό,τι μπορούν για να στηρίζουν τις οικονομίες».

Μεγάλη μερίδα του κόσμου έχει στραφεί στα κρυπτονομίσματα.

«Η τεχνολογία έχει έρθει να κυριαρχήσει τα επόμενα χρόνια όχι μόνο στα οικονομικά», σημειώνει ο κ. Τσάπας, τονίζοντας ότι πέρα από το τεχνολογικό κομμάτι υπάρχει και το επενδυτικό.

«Ο κόσμος να είναι τρομερά προσεκτικός, δεν υπάρχει τίποτα εγγυημένο»

Πρωτίστως, πριν κάποιος επενδύσει στα κρυπτονομίσματα, θα πρέπει να «μελετήσει πολύ».

«Αν κάποιος έχει 100 δραχμές να επενδύσει, αξίζει τον κόπο το 2% να το επενδύσει σε κρυπτονομίσματα», κατέληξε ο κ. Τσάπας.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΔΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Βαγγέλης Τσάπας για το πρώτο ελληνικό κρυπτονόμισμα

Συνέντευξη: Όλες οι απαντήσεις για το κρυπτονόμισμα

 

Exit mobile version