ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Η «σούπερ γιαγιά» που έστησε παγίδα (vid)

Περιγράφει πώς το έκανε

Κρήτη
Κρήτη
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Η Κρήτη έχει μία «σούπερ γιαγιά», που κατάφερε να παγιδεύσει τους απατεώνες που χρησιμοποίησαν τη γνωστή μέθοδο τηλεφωνικής εξαπάτησης, προκειμένου να αποσπάσουν χρήματα.

Όλα ξεκίνησαν όταν οι δράστες τηλεφώνησαν στην ηλικιωμένη ζητώντας 40.000 ευρώ για δήθεν τροχαίο ατύχημα, στο οποίο είχε εμπλακεί ο εγγονός της. Όταν απάντησε ότι δεν διαθέτει τόσα χρήματα, εκείνοι της ζήτησαν να τους δώσει κοσμήματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζαν Γιαμάν: «Ντελίριο» στο «Ελ. Βενιζέλος» για τον Τούρκο ηθοποιό! (vids)

Η τηλεφωνική διαπραγμάτευση διήρκεσε από τις 18:00 έως τις 23:00, ωστόσο, η γιαγιά κάποια στιγμή κατάφερε να επικοινωνήσει με το σπίτι του γιου της, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία.

Αργότερα το βράδυ, η γιαγιά από την Κρήτη, σύμφωνα με τις υποδείξεις των αστυνομικών, έκλεισε ραντεβού με τους δράστες, κοντά στο σπίτι της, προκειμένου να τους παραδώσει τα κοσμήματα. Στο ραντεβού περίμεναν, όπως, οι αστυνομικοί, οι οποίοι συνέλαβαν τους απατεώνες.

Πρόκειται για έναν άνδρα και μία γυναίκα, που εξετάζεται αν είναι μέλη ενός ευρύτερου κυκλώματος εξαπάτησης ηλικιωμένων ή δρούσαν μεμονωμένα.

Δείτε το βίντεο:

πηγή: news247.gr

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Exit mobile version