ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του μικρού Ζαχαρία – Τα λουλούδια με τα στρουμφάκια που του άρεσαν (vids+pics)

Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα έγινε η κηδεία του μικρού Ζαχαρία, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του σε βαρέλι με ασβεστόνερο.
Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του μικρού Ζαχαρία – Τα λουλούδια με τα στρουμφάκια που του άρεσαν (vids+pics)

Κρήτη: Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/3) η κηδεία του μικρού Ζαχαρία, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του σε βαρέλι με ασβεστόνερο.

Η κηδεία πραγματοποιήθηκε στην Λιγόρτυνο, ένα χωριό του Δήμου Ηρακλείου στην Κρήτη. Τραγικές φιγούρες φυσικά οι γονείς που αδυνατούσαν να αντιληφθούν ότι ο μικρός Ζαχαρίας δεν είναι πια μαζί τους. Σπαρακτικό ήταν το μοιρολόι της γιαγιάς του ενώ συγκλόνισαν επίσης οι μαντινάδες για το «αγγελούδι» που έφυγε σε ηλικία μόλις 2 ετών…

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα cretapost.gr, λίγο μετά τις 2.00 έφτασε στη Λιγόρτυνο η νεκροφόρα που μετέφερε το 2χρονο πλέον αγγελούδι που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή μετά από τη γενναία μάχη που έδωσε έπειτα από την πτώση του σε βαρέλι με νερό.

Μόλις έκανε την εμφάνισή της η νεκροφόρα με το λευκό φέρετρο όλοι οι παρευρισκόμενοι λύγισαν καθώς ακόμα και τώρα δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο Ζαχαρίας δεν βρίσκεται κοντά τους.

Όλοι οι χωριανοί στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό της οικογένειας ενώ κατέφταναν στο σπίτι της οικογένειας κρατώντας μία ανθοδέσμη με λουλούδια στην οποία υπήρχαν και τα αγαπημένα του στρουμφάκια.

Να σημειωθεί ότι το τις τελευταίες ώρες η σορός του άτυχου 2χρονου βρισκόταν στο σπίτι του.

Αξίζει να σημειωθεί πως στους δρόμους της Λιγόρτυνος είχαν στρωθεί λουλούδια (κρίνα, γαρύφαλλα και άλλα είδη). Από εκεί πέρασε η νεκροφόρα που μετέφερε το άψυχο σώμα του παιδιού στο σπίτι ενώ στρωμένοι με λουλούδια ήταν και οι δρόμοι που οδηγούσαν στην εκκλησία όπου τελέστηκε η κηδεία αλλά και στο νεκροταφείο.

Κρήτη: Τραγικές φιγούρες οι γονείς και οι γιαγιάδες με τους παππούδες του μικρού αγοριού

Τραγικές φιγούρες αποτελούσαν οι γονείς καθώς και οι γιαγιάδες με τους παππούδες του μικρού αγοριού.

Από νωρίς στο σπίτι της οικογένειας κυριαρχούσε η θλίψη και ο πόνος καθώς και μία σιωπή που όπως την χαρακτήρισε ο ιερέας του χωριού «είναι εκκωφαντική».

Η γιαγιά του παιδιού, που με δυσκολία στεκόταν στα πόδια της, ράγισε τις… καρδιές όλων των παρευρισκομένων με το μοιρολόι της. Στο ίδιο μήκος κύματος και ο παππούς του μικρού αγοριού που προσπαθούσε να την παρηγορήσει.

«Αχ είναι το σπίτι του παππού του και το τοιχοκολήσανε καλέ μου Στο στύλο του σπιτιού το παιδί μου είναι η ζωή μου. Και δεν θα ξανάρθει ο καλός μου. Με τίποτε, με τίποτε το φως μου…».

Ο μικρός Ζαχαρίας που απέκτησε το όνομά του το μεσημέρι της Πέμπτης όταν και χρειάστηκε να τελεστεί αεροβάφτιση καθώς η πορεία της υγείας του παρουσίαζε επιδείνωση έφυγε από τη ζωή στην 1.00 τα ξημερώματα και αφού πάλεψε για να παραμείνει στην ζωή για περισσότερες από 24 ώρες.

Βαφτίστηκε η μικρή του αδερφή

Η οικογένεια λίγες ώρες πριν αποχαιρετήσουν το παιδί τους, αποφάσισε να βαφτίσει τη μικρή του αδερφή που ήρθε στον κόσμο πριν λίγους μήνες, θέλοντας να τηρήσουν την τοπική παράδοση που θέλει τις οικογένειες να μην έχουν αβάπτιστα μέλη πριν φύγει για τη ζωή κάποιο άλλο.

Το όνομα που της δόθηκε είναι Νεκταρία.

«Άντε καλό μου Ζαχαριό στον ουρανό απάνω» – Συγκλονίζουν οι μαντινάδες για το δίχρονο αγγελούδι

Ολόκληρη η Κρήτη έχει συγκλονιστεί από το χαμό του μικρού Ζαχαρία, με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να αναρτούν μαντινάδες για το αδικοχαμένο παιδάκι.

Κρήτη: Δείτε φωτογραφίες από την κηδεία του μικρού Ζαχαρία, αλλά και κάποιες μαντινάδες που γράφτηκαν για εκείνον

Κρήτη: Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/3) η κηδεία του μικρού Ζαχαρία, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του σε βαρέλι με ασβεστόνερο. Κρήτη: Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/3) η κηδεία του μικρού Ζαχαρία, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του σε βαρέλι με ασβεστόνερο. Κρήτη: Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/3) η κηδεία του μικρού Ζαχαρία, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του σε βαρέλι με ασβεστόνερο. Κρήτη: Μέσα σε πολύ βαρύ κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (19/3) η κηδεία του μικρού Ζαχαρία, ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά την πτώση του σε βαρέλι με ασβεστόνερο.

#Tags για το άρθρο με τίτλο «Κρήτη: Σπαραγμός στην κηδεία του μικρού Ζαχαρία – Τα λουλούδια με τα στρουμφάκια που του άρεσαν (vids+pics)».
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ExtraTime: ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

ΠΣΑΕ ΜΜΕ : Στο «Καφέ Σχεδία» η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας

Σε μια ζεστή ατμόσφαιρα στο Καφέ Σχεδία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΠΣΑΕ ΜΜΕ

ExtraTime
Κοινωνία: Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Τα 10 κοινά στοιχεία των δύο ανθρωπογενών καταστροφών πού ανέδειξαν την ανυπαρξία τού “επιτελικού Κράτους”

Χθες τα #Τέμπη λέγονταν #Μάτι (#Μάνδρα, #Βαρυμπόμπη, #Πάρνηθα, #Βόρεια_Εύβοια, #Έβρος, #Ρόδος, #...)

Κοινωνία
Κοινωνία: Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Δ. Ξανθόπουλος, πατέρας Αγ. Παΐσιου στη σειρά: «Η πίστη μας είναι αγάπης και συγχώρεσης, κάτι που δυσκολευόμαστε να κάνουμε»

Ο Δημήτρης Ξανθόπουλος μίλησε για τη συμμετοχή του στη σειρά «Άγιος Παΐσιος» και την πίστη του στον Θεό.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Αλλαγή Ώρας: Πότε επιστρέφουμε στη θερινή;

Και όμως η αλλαγή ώρας είναι και πάλι πολύ κοντά!

Κοινωνία
Κοινωνία: Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Συντάξεις Μαρτίου: Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Πότε θα μπουν οι συντάξεις Μαρτίου;

Κοινωνία
Ατζέντα: Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Εορτολόγιο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα!

Σήμερα, Σάββατο 15 Φεβρουαρίου η εκκλησία γιορτάζει μεταξύ άλλων τη μνήμη του Αγίου Ονήσιμου του Απόστολου.

Ατζέντα
Ηλεκτρονική έκδοση: e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

e-sportime (15/2) : Για την Ειρήνη και όλους τους μικρούς ήρωες που δίνουν μάχη με τον παιδικό καρκίνο

Αφιερωμένη στην Ειρήνη η e-sportime (15/2) που ως άγγελος βοηθάει από ψηλά τους μικρούς ήρωες που δίνουν τη μάχη τους κατά του παιδικού καρκίνου.

Ηλεκτρονική έκδοση
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστιανοφοβικός ρατσισμός - Εμπαίζει τον Χριστό ένας κωμικός που υποτίθεται ότι μάχεται για τα Τέμπη - ενώ πολλές οικογένειες θυμάτων στηρίζονται στον Θεό

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

ΗΠΑ: Τα «σπασμένα» του αντι – «τραμπιστή» Μητσοτάκη πληρώνει ο λαός – 600.000 δολάρια σε λόμπι για να προσεγγίσoυν τον Τραμπ!

Διπλωματικό βατερλώ με τις ΗΠΑ - Ο Μητσοτάκης βρέθηκε στη λάθος πλευρά της ιστορίας και παρέσυρε μια ολόκληρη χώρα στη διεθνή απομόνωση

Κοινωνία
Κοινωνία: Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Προσκυνητής: Ένας ψηφιακός οδηγός στα κορυφαία Θρησκευτικά μνημεία του κόσμου

Ο ιστότοπος έχει σαν απώτερο σκοπό την ενημέρωση σχετικά με τα θρησκευτικά μνημεία (Ναοί, Μονές, Προσκυνήματα, Μοναστήρια) της Ορθόδοξης Εκκλησίας ανά τον κόσμο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Τέμπη: Τραγικά fake news περί «γνήσιων» βίντεο της εμπορικής – Πανηγυρίζουν για το πόρισμα – φιάσκο ενώ δεν απαντήθηκε τίποτα

Το πόρισμα των δικαστικών πραγματογνωμόνων δεν πιστοποιεί τη γνησιότητα των βίντεο - Είναι οι ίδιοι που απέδωσαν στα... έλαια σιλικόνης την έκρηξη 80 μέτρων!

Κοινωνία
Κοινωνία: Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Πως η τεχνητή νοημοσύνη και οι αλγόριθμοι μπορούν να ελέγξουν αν ένα βίντεο είναι fake ή αληθινό με αφορμή το θέμα των Τεμπών…

Ο Καθηγητής Στρατιωτικών Σχολών και Σύγχρονων Τεχνολογιών Μάριος Παπαευσταθίου Καλεσμένος στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Kontra Channel με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο : Η Τεχνητή Νοημοσύνη και οι Αλγόριθμοι για τον Έλεγχο Αυθεντικότητας Βίντεο

Κοινωνία
Κοινωνία: Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Καύση νεκρών: Μια μαρτυρία που συγκλονίζει – «Πριν γίνει αποτέφρωση βλέπω το σώμα να έρχεται πιο κοντά στο κακό και τη σήψη»

Ρίγος προκαλεί η μαρτυρία ενός ιδιοκτήτη γραφείου τελετών - «Η σήψη να γίνεται τόσο γρήγορη που δεν πιστεύω στα μάτια μου. Το έχω βιώσει»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Τέμπη: Oύτε στην Ουγκάντα αυτά – Παραμένει άφαντος για 2 χρόνια ο υπάλληλος που «ανακάλυψε» τα βίντεο της εμπορικής!

Η εταιρεία φύλαξης Insterstar δεν έχει κατονομάσει τον υπάλληλο φάντασμα - Έχει κληθεί να καταθέσει εδώ και 8 μήνες αλλά παραμένει «εξαφανισμένος»!

Κοινωνία
Κοινωνία: Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Μήνυση – βόμβα της Μ. Καρυστιανού κατά του εφέτη ανακριτή: Δεν έβαλε στη δικογραφία 649.000 αρχεία από Hellenic Train, ΟΣΕ και ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Κρίσιμα αρχεία ήχου και εικόνας κατασχέθηκαν και παραδόθηκαν στον Σωτήρη Μπακαΐμη, αλλά δεν υπάρχουν στη δικογραφία

Κοινωνία