ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λαύριο: Μεγάλη φωτιά κοντά στη βιομηχανία όπλων

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε έκταση με ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια στο Λαύριο, στη θέση Νεράκι. Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής, ενώ εκκενώθηκε άτυπος καταυλισμός με 70 πρόσφυγες. Οι πυροσβέστες μετέφεραν άμεσα τα παιδιά σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ λίγο αργότερα απομακρύνθηκαν και οι μεγάλοι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν κινδυνεύει άμεσα ο καταυλισμός,...

Λαύριο: Φωτιά κοντά στη βιομηχανία όπλων
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Μεγάλη πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε έκταση με ξερά χόρτα, κλαδιά και σκουπίδια στο Λαύριο, στη θέση Νεράκι. Στο σημείο επιχειρεί ισχυρή δύναμη της πυροσβεστικής, ενώ εκκενώθηκε άτυπος καταυλισμός με 70 πρόσφυγες.

Οι πυροσβέστες μετέφεραν άμεσα τα παιδιά σε ασφαλή τοποθεσία, ενώ λίγο αργότερα απομακρύνθηκαν και οι μεγάλοι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική δεν κινδυνεύει άμεσα ο καταυλισμός, αλλά η απομάκρυνση έγινε προληπτικά λόγω του καπνού.

Επίσης, σε μικρή απόσταση είναι και οι εγκαταστάσεις της ΕΒΟ, ο οποίες όμως δεν κινδυνεύουν, σύμφωνα πάντα με την Πυροσβεστική.

Η πυρκαγιά καίει ξερά χόρτα και σκουπίδια, ενώ στο σημείο επιχειρούν 21 πυροσβέστες με επτά οχήματα, έξι οχήματα με 12 πυροσβέστες απο το μηχανοκίνητο τμήμα, έξι υδροφόρα οχήματα του δήμου και ένα ελικόπτερο.

Μάλιστα η πυροσβεστική με ανάρτησή της στη σελίδα που διατηρεί στο Twitter ενημέρωσε για την πυρκαγιά στο Λαύριο.

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση του σώματος

Exit mobile version