ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Le Monde: Κάνε το πάθος σου πραγματικότητα & ζήσε τα όνειρά σου

Η απόλυτη εκπαιδευτική εμπειρία
Le Monde: Κάνε το πάθος σου πραγματικότητα & ζήσε τα όνειρά σου

Le Monde: Κάνε το πάθος σου πραγματικότητα & ζήσε τα όνειρά σου.

Λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές ήρθε η ώρα να αποφασίσεις πού μπορείς να κάνεις πραγματικότητα τα όνειρά σου!

Εάν το πάθος σου βρίσκεται στην κουζίνα, εάν θέλεις να προσφέρεις μοναδικές εμπειρίες, εάν το χαμόγελο στα πρόσωπα των άλλων αποτελεί για εσένα τη μεγαλύτερη επιβράβευση, ήρθε η στιγμή να μπεις στην οικογένεια των κορυφαίων των τουριστικών σπουδών, επιλέγοντας να σπουδάσεις στη LE MONDE, την κορυφαία σχολή γαστρονομικών, τουριστικών και ξενοδοχειακών σπουδών, από το 1996.

Με αφορμή το LE MONDE BOOTCAMP που διοργάνωσε φέτος η σχολή LE MONDE, για πρώτη φορά, τυχεροί νέοι και νέες είχαν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά την εκπαιδευτική εμπειρία που προσφέρει στους σπουδαστές της.

Στις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις της στο Μοσχάτο, η LE MONDE υποδέχθηκε από τις 9 έως και τις 11 Ιουλίου, νέους και νέες επίδοξους Chefs & Pastry-chefs που αγαπούν τη μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική για να ζήσουν από κοντά την μοναδική αυτή 3ημερη εκπαιδευτική εμπειρία εντελώς δωρεάν.

Αυτή η πρωτοποριακή πρωτοβουλία ανέδειξε το ποιοτικό πρόγραμμα της σχολής LE MONDE, το οποίο υλοποιείται με τον πιο σύγχρονο τρόπο μέσα από τις εργαστηριακές αλλά και τις εφαρμοσμένες θεωρητικές ώρες.

Είναι άλλωστε γνωστό ότι το διδακτικό έργο έχει ανατεθεί σε καθηγητές που αφιερώνουν πολλές ώρες κάθε εβδομάδα σε κάθε τμήμα που αναλαμβάνουν, μεταφέροντας τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου στους νέους επαγγελματίες.

Le Monde: Yπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής

Οι καθηγητές της σχολής LE MONDE είναι Executive Chefs στα πιο γνωστά εστιατόρια και ξενοδοχεία, πολλά από τα οποία είναι βραβευμένα με Χρυσούς Σκούφους και σημαντικές διεθνείς διακρίσεις και αρκετοί έχουν και αξιόλογο συγγραφικό έργο.

Υπό την καθοδήγηση των διακεκριμένων επαγγελματιών καθηγητών της σχολής όλοι οι συμμετέχοντες του LE MONDE BOOTCAMP είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα εξαιρετικής λειτουργικότητας εργαστήρια της σχολής, να παρακολουθήσουν διαλέξεις και να πειραματιστούν σε συντονισμένες μαγειρικές δράσεις, μαθαίνοντας από κοντά την ουσία της άρτιας εκπαιδευτικής εμπειρίας από τους κορυφαίους καθηγητές της σχολής.

Με 15 υπερσύγχρονα εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, που όμοιά του συναντά κανείς μόνο σε σχολές του εξωτερικού, καταξιωμένοι Chefs & Pastry-chefs, με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, δίδαξαν, όπως κάνουν καθημερινά, τους αυριανούς stars της κουζίνας, καθώς και των ξενοδοχειακών και τουριστικών σπουδών.

Το LE MONDE BOOTCAMP επιφύλαξε πολλές ευχάριστες εκπλήξεις και αναπάντεχες συναντήσεις με γνωστούς ανθρώπους της τοπικής μαγειρικής και της ζαχαροπλαστικής σκηνής.

Σύμφωνα με τους καθηγητές της σχολής το πρώτο πανελληνίως LE MONDE BOOTCAMP ξεπέρασε κάθε προσδοκία και χάρισε σε όλα τα νέα παιδιά που συμμετείχαν την ευκαιρία να καταλάβουν πόση σημασία έχει να επιλέγεις τη σωστή σχολή για τη μετέπειτα επαγγελματική σου εξέλιξη.

Άλλωστε η LE MONDE, μια σχολή με μακρά ιστορία και απόλυτη αφοσίωση στον σπουδαστή, μπορεί και προφέρει ολοκληρωμένες επαγγελματικές βάσεις σε όσους θέλουν να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα στον χώρο του τουρισμού και της γαστρονομίας.

Για αυτό η LE MONDE ευχαριστεί θερμά όλους όσους τίμησαν με την παρουσία τους το πρώτο Bootcamp και προσκαλεί όλους τους νέους ενδιαφερόμενους να εγγραφούν από τώρα έως τον Σεπτέμβριο για να ζήσουν ανάλογες συγκινήσεις. Καλή αρχή σε όλους!

#Tags

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Αγρίνιο: Έφαγε χταπόδι που είχε ψαρέψει και κατάπιε τρία αγκίστρια

Αγρίνιο: Έφαγε χταπόδι που είχε ψαρέψει και κατάπιε τρία αγκίστρια

Ψαράς στο Αγρίνιο έφαγε χταπόδι και μαζί 3 αγκίστρια

Κοινωνία
Κοινωνία: ΣΟΚ – Ακριβαίνει το ψωμί

ΣΟΚ – Ακριβαίνει το ψωμί

Το ψωμί θα γίνει ακόμα πιο ακριβό

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η λογική έχει εγκαταλείψει εντελώς την Ευρώπη και οι ηγεσίες της μας οδηγούν σε ολοκαύτωμα, μέσω μιας αυτοεκπληρούμενης «προφητείας»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τέμπη: Συγκλονιστικός Κοκοτσάκης, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια των θυμάτων – «Μην κουνιέσαι σε παρακαλώ…» – «Μάρθη σε αγαπώ…»

Τέμπη: Συγκλονιστικός Κοκοτσάκης, αποκάλυψε τα τελευταία λόγια των θυμάτων – «Μην κουνιέσαι σε παρακαλώ…» – «Μάρθη σε αγαπώ…»

Σε μια συγκινητική εκδήλωση, ο Βασίλης Κοκοτσάκης αποκάλυψε τις τελευταίες στιγμές των παιδιών του Παύλου Ασλανίδη και της Μαρίας Καρυστιανού

Κοινωνία
Κοινωνία: Φορολογικές δηλώσεις: Ξεκίνησε η υποβολή τους στο Taxisnet – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

Φορολογικές δηλώσεις: Ξεκίνησε η υποβολή τους στο Taxisnet – Όσα πρέπει να γνωρίζετε

ΑΑΔΕ: Ξεκίνησε η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων στο Taxisnet – Όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάσχα με εισαγόμενα αρνιά! – Δεν επαρκούν τα ντόπια λόγω ευλογίας και πανώλης – Η τιμή το κιλό

Πάσχα με εισαγόμενα αρνιά! – Δεν επαρκούν τα ντόπια λόγω ευλογίας και πανώλης – Η τιμή το κιλό

Ούτε στο 50% των αναγκών της ελληνικής αγοράς για το Πάσχα είναι πιθανό να μην φτάσει η διαθεσιμότητα σε αρνιά και γενικότερα αμνοερίφια σύμφωνα με τους Έλληνες κτηνοτρόφους. Συνεπώς η μεγάλη γιορτή της Χριστιανοσύνης αναμένεται να γίνει σε μεγάλο ποσοστό και με εισαγόμενα αρνιά. Τα εισαγόμενα θα πρέπει να σφαχτούν σε άλλες χώρες, είτε στην...

Κοινωνία
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για την Κυριακή 23 Μαρτίου 2025.

Media
VIRAL: Πόσες Ελληνίδες 25 χρονών υπάρχουν στην Ελλάδα;

Πόσες Ελληνίδες 25 χρονών υπάρχουν στην Ελλάδα;

Ο συνολικός πληθυσμός της Ελλάδας ήταν 10.482.487 κάτοικοι.

VIRAL
Κοινωνία: Συντάξεις Απριλίου 2025: Έρχονται οι πληρωμές – Νωρίτερα αυτό το μήνα!

Συντάξεις Απριλίου 2025: Έρχονται οι πληρωμές – Νωρίτερα αυτό το μήνα!

Πότε θα δείτε χρήματα στους λογαριασμούς σας!

Κοινωνία
Κοινωνία: Αλλαγή ώρας: Έφτασε η ώρα – Μην το ξεχάσετε!

Αλλαγή ώρας: Έφτασε η ώρα – Μην το ξεχάσετε!

Πότε θα γίνει η αλλαγή ώρας φέτος;

Κοινωνία
Ατζέντα: Εορτολόγιο Σάββατο 22 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Εορτολόγιο Σάββατο 22 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Σήμερα, Σάββατο 22 Μαρτίου η εκκλησία τιμά και γιορτάζει, μεταξύ άλλων, τη μνήμη του Αγίου Βασιλείου Ιερομάρτυρα Πρεσβυτέρου Άγκυρας

Ατζέντα
Ελευθέριος Ανδρώνης: Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Διεθνής έκθεση δείχνει ότι οι Έλληνες βυθίζονται στη θλίψη και χάνουν το παραδοσιακό τους φιλότιμο - Τι θα απαντούσε ο Άγιος Παΐσιος γι' αυτό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Καταπέλτης η Καρυστιανού για τις σικέ φήμες περί κόμματος: «Παραπλανητικά δημοσιεύματα – Μόνος μας στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»

Καταπέλτης η Καρυστιανού για τις σικέ φήμες περί κόμματος: «Παραπλανητικά δημοσιεύματα – Μόνος μας στόχος η αποκάλυψη της αλήθειας»

Η Μαρία Καρυστιανού καλεί τα ΜΜΕ να σταθούν στο ύψος τους, φιλτράροντας τα fake news που έχουν στόχο να παραπλανήσουν κόσμο

Κοινωνία
Κοινωνία: Μοίρασε «εγκεφαλικά» η Αντελίνα Βαρθακούρη στη φεμινιστική «ορθότητα» – «Παράσημό μου ότι είμαι νοικοκυρά – Αυτές κρατάνε αυτή τη χώρα όρθια»

Μοίρασε «εγκεφαλικά» η Αντελίνα Βαρθακούρη στη φεμινιστική «ορθότητα» – «Παράσημό μου ότι είμαι νοικοκυρά – Αυτές κρατάνε αυτή τη χώρα όρθια»

«Τα θεμέλια του σπιτιού μου είμαι εγώ και η δύναμή μου ο άντρας μου - Και τον τιμώ και του μαγειρεύω και τον φροντίζω - Αυτό έμαθα»

Κοινωνία
Κοινωνία: Έγκλημα στα Τέμπη: Έδωσαν σε πατέρα θύματος σορό με επιπλέον μέλος άλλου νεκρού! – Να γιατί δόθηκε εντολή να μην ανοιχτούν τα φέρετρα

Έγκλημα στα Τέμπη: Έδωσαν σε πατέρα θύματος σορό με επιπλέον μέλος άλλου νεκρού! – Να γιατί δόθηκε εντολή να μην ανοιχτούν τα φέρετρα

Αποκάλυψη - σοκ από δικηγόρο οικογενειών - Όλα για να μην αποκαλυφθεί το μπάχαλο των ιατροδικαστών και να μην εντοπιστούν τα χημικά!

Κοινωνία
Κοινωνία: «Κεραυνός» η Μ.Καρυστιανού για την «απόδραση» Τριαντόπουλου από την Εξεταστική: «Πλήρης κατάλυση του συντάγματος» – Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου με νέο τέχνασμα

«Κεραυνός» η Μ.Καρυστιανού για την «απόδραση» Τριαντόπουλου από την Εξεταστική: «Πλήρης κατάλυση του συντάγματος» – Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου με νέο τέχνασμα

Καρυστιανού: «Στάση δειλίας και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα» - Τα «γυρίζει» το Μαξίμου και ετοιμάζει Προανακριτική - παρωδία

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο μεγατόνων όσο παραμένει στη θέση του ο Ν.Τσάφος: «Έθαβε» τον αγωγό EastMed – Αποθέωνε τον TurkStream – Εμφάνιζε σε χάρτη τουρκική τη Λέσβο!

Σκάνδαλο μεγατόνων όσο παραμένει στη θέση του ο Ν.Τσάφος: «Έθαβε» τον αγωγό EastMed – Αποθέωνε τον TurkStream – Εμφάνιζε σε χάρτη τουρκική τη Λέσβο!

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να καλύπτει τον νέο υφυπουργό Ενέργειας που δρούσε ως λομπίστας των συμφερόντων Μπάιντεν και Τουρκίας

Κοινωνία
Must Read: 20 Μαρτίου 1961 ο Μπιθικώτσης «έχασε τη φωνή» του

20 Μαρτίου 1961 ο Μπιθικώτσης «έχασε τη φωνή» του

(video) Ένα απρόσμενο γεγονός μοναδικό ίσως στην παγκόσμια «τραγουδιστική» ιστορία

Must Read