ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Λήμνος: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Τσίπρα με τους φορείς του νησιού

Στο επίκεντρο των συζήτησεων τα εκπαιδευτικά θέματα του νησιού
Λήμνος: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Τσίπρα με τους φορείς του νησιού

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο δημαρχείο στη Μύρινα της Λήμνου με το Δήμαρχο του νησιού Δημήτρη Μαρινάκη καθώς και με τους φορείς της πόλης.

Ο δήμαρχος του νησιού υποδέχτηκε τον Αλέξη Τσίπρα κάνοντας του δώρο το έμβλημα του δήμου του νησιού το οποίο και απεικονίζει τη βασίλισσα Υψιπύλη, αλλά και έναν αμφορέα από κοχύλια τον οποίο ο πρωθυπουργός θα στολίσει όπως είπε στο Μέγαρο Μαξίμου.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρέθηκαν τα εκπαιδευτικά θέματα του νησιού.

Ο πρωθυπουργός σκοπεύει ακόμα να επισκεφθεί 130η Σμηναρχία Μάχης της Πολεμικής Αεροπορίας, ενώ έπειτα θα δώσει ομιλία στο Αγρόκτημα του Παλημνιακού Ταμείου στο Λιβαδοχώρι Λήμνου.

Μαζί με τον Πρωθυπουργό στη Λήμνο βρίσκονται και ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης, καθώς και ο βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Γιώργος Πάλλης. Στη συνάντηση ακόμα συμμετέχει και η περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Χριστιάνα Καλογήρου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Λήμνος: Σε εξέλιξη η συνάντηση του Τσίπρα με τους φορείς του νησιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.