ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown: Κλειστά παραμένουν τα γυμναστήρια, συζήτηση για άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων

Δεν ανοίγουν τα γυμναστήρια την προσεχή Δευτέρα (18/1), «ανοίγει» συζήτηση για άνοιγμα των χιονοδρομικών όπως δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Lockdown: Κλειστά παραμένουν τα γυμναστήρια, συζήτηση για άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων

Lockdown: Δεν υφίσταται καμία πιθανότητα να δούμε ανοιχτά την προσεχή Δευτέρα (18/1) τα γυμναστήρια. Εν αντιθέσει με τα χιονοδρομικά κέντρα το άνοιγμα των οποίων θα πέσει στο «τραπέζι».

Αυτό ξεκαθάρισε για τα γυμναστήρια ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης εξηγώντας για τα χιονοδρομικά κέντρα «…ότι πρέπει να βρεθεί τρόπος να δουλέψουν γιατί κάποια στιγμή τα χιόνια θα λιώσουν, κάθε μέρα που περνάει είναι καταστροφή για τα χιονοδρομικά».

Δεν ανοίγουν τα γυμναστήρια από Δευτέρα όπως τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στον ΑΝΤ1. Όπως ανέφερε «ο χώρος των γυμναστηρίων είναι κλειστός οπότε, τρέχεις, ιδρώνεις. Ένας ασυμπτωματικός μπορεί να κολλήσει όλο το γυμναστήριο».

Ωστόσο, απαντώντας σε σχετική ερώτηση για τα χιονοδρομικά τόνισε πως πρέπει να βρεθεί τρόπος για να δουλέψουν καθώς κάθε μέρα που περνάει είναι χωρίς επιστροφή γιατί κάποια στιγμή τα χιόνια θα λιώσουν.

Αναφερόμενος στο άνοιγμα των καταστημάτων τη Δευτέρα τόνισε πως, η συνεδρίαση των λοιμωξιολόγων είναι στις 10 το πρωί όπου θα συζητηθούν με ποιο τρόπο μπορεί να ανοίξει η αγορά. Ανέφερε πως προτεραιότητα είναι τα καταστήματα ένδυσης, υπόδησης και τα κοσμήματα. Εκτός αυτών όμως ο υπουργός ανακοίνωσε και το άνοιγμα των καταστημάτων με χαλιά καθώς όπως τόνισε «αυτές οι επιχειρήσεις έχουν κόψει επιταγές, αν δεν δουλέψουν τώρα έχουν καταστραφεί».

Τονίζοντας τον τρόπο που θα γίνει το άνοιγμα τόνισε πως οι καταναλωτές θα πηγαίνουν με ραντεβού στα καταστήματα αλλά για να μην υπάρξουν εικόνες συνωστισμού αποκάλυψε πως θα υπάρχει κάποιο είδος χρονικού περιορισμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ελληνοτουρκικά: Έρχεται συνάντηση Ερντογάν-Μητσοτάκη – Τι λέει η Τουρκία για το πιστοποιητικό εμβολίου

Magbox. Κάντε δικά σας με ένα κλικ όλα τα αγαπημένα σας περιοδικά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Lockdown: Κλειστά παραμένουν τα γυμναστήρια, συζήτηση για άνοιγμα των χιονοδρομικών κέντρων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.