ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Lockdown – Παυλάκης: «Ριψοκίνδυνο το άνοιγμα – Πιθανό 4ο κύμα τον Οκτώβριο!»

Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, μίλησε για το Lockdown αλλά και ο άνοιγμα των κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Lockdown - Παυλάκης
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Lockdown – Παυλάκης: Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης, μίλησε για το Lockdown αλλά και ο άνοιγμα των κοινωνικών δραστηριοτήτων.

Lockdown – Παυλάκης: Ο ερευνητής στο Εθνικό Ινστιτούτο καρκίνου των ΗΠΑ, Γιώργος Παυλάκης σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως το Lockdown είχε θετικό αντίκτυπο ενώ εξέφρασε την άποψη πως τον άνοιγμα είναι ένα πείραμα.

Πιο συγκεκριμένα υποστήριξε ότι το άνοιγμα που πάμε να κάνουμε είναι ένα «πείραμα που θα φέρει περισσότερα κρούσματα», ενώ τόνισε ότι θα κοστίσει αν ξεφύγει το 3ο κύμα. «Παγκόσμια πρώτη να ανοίγει μια χώρα στην κορύφωση του πανδημικού κύματος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα πιθανό να δούμε το τέταρτο κύμα της πανδημίας από τον Οκτώβριο, ενώ υπογράμμισε ότι «αν δεν είχαμε lockdown θα είχαμε τριπλάσια κρούσματα και θα είχαμε γίνει Πορτογαλία».

«Με ένα πραγματικό κλείσιμο 2-3 εβδομάδων θα βλέπαμε πραγματική βελτίωση» ανέφερε και υπογράμμισε πως στην Ελλάδα κάναμε πατέντες αντί για lockdown.

«Αυτή τη στιγμή διακυβεύεται όλη η χρονιά και η οικονομία», κατέληξε ο καθηγητής.

Λάρισα: Η… τρελή πορεία ενός αλόγου μέσα στην… καρδιά της πόλης (vid)

Αυτοεξόριστος Τούρκος δικαστής μιλά για το τέλος του Ερντογάν – Πως επηρεάζεται η Ελλάδα αν χάσει την εξουσία

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Exit mobile version