ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μάριος Παπαευσταθίου: Συγχαρητήρια επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας!

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για τον καθηγητή Μάριο Παπαευσταθίου!

Μάριος Παπαευσταθίου: Συγχαρητήρια επιστολή από το Υπουργείο Παιδείας!
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ακόμα μία διάκριση είχε ο καθηγητής Μάριος Παπαευσταθίου, που δέχτηκε συγχαρητήρια από το Υπουργείο Παιδείας Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Φυσικά κομμάτι των συγχαρητηρίων λαμβάνουν και οι μαθητές του, που δίνουν και αυτοί το σωστό παράδειγμα με τις προσπάθειές του.

Μάριος Παπαευσταθίου: Τι αναφέρει η συγχαρητήρια επιστολή!

«Θα ήθελα να εκφράσω από τη θέση μου ως Γενικός Γραμματέας Α//θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής αλλά και ως εκπαιδευτικός, τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές και στις μαθήτριες του Ενιαίου Ειδικού Επαγγελματικού Γυμνασίου και Λυκείου (ΕΝ.Ε.Ε.ΓΥ.Λ) Τρικάλων και στον επιβλέποντα καθηγητή κ. Παπαευσταθίου Μάριο, για την κατάκτηση του χρυσού βραβείου στα Education Leaders Awards 2024, στην κατηγορία Ψηφιακή Εκπαίδευση, Ρομποτική & ΑΙ στη Δημόσια Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Γυμνάσιο και Λύκειο.

Είναι συγκινητικό το γεγονός ότι μαθητές της ειδικής εκπαίδευσης κατάφεραν μια τόσο τιμητική διάκριση, απόδειξη της συλλογικής προσπάθειας, της συνεργασίας, του ενθουσιασμού και της δημιουργικότητας τους, με την αρωγή του εξαιρετικού καθηγητή τους κ. Παπαευσταθίου. Και είναι ιδιαίτερα σημαντικό που η διάκρισή τους έγινε σε ένα θεσμό που αναδεικνύει πρωτότυπες και καινοτόμες εκπαιδευτικές πρακτικές στον ψηφιακό κόσμο.

Σας εύχομαι καλή σχολική χρονιά.

Με εκτίμηση Ιωάννης Κατσαρός,

Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας,

Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης και Ειδικής Αγωγής».

Exit mobile version