ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Market Pass: Πλησιάζει η εκκίνηση των αιτήσεων – Έτσι θα πληρωθεί το επίδομα!

Πολύ κοντά είμαστε πλέον στην πληρωμή του Market Pass, προκειμένου να πάρουν… ανάσα οι πολίτες.

Market Pass: Πλησιάζει η εκκίνηση των αιτήσεων – Έτσι θα πληρωθεί το επίδομα!
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Έρχεται το Market Pass 2, με τους νέους δικαιούχους να πρέπει να κάνουν τις αιτήσεις τους στην πλατφόρμα «vouchers.gov.gr/marketpass» από τις 15 Σεπτεμβρίου, μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου.

Έπειτα θα μπορέσουν να λάβουν αυτό το οικονομικό βοήθημα, το οποίο θα καλύπτει τρεις μήνες. Τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Αυτό θα είναι μία δόση και όλα τα χρήματα θα μπουν είτε στον τραπεζικό λογαριασμό του κάθε πολίτη, είτε αν έχει επιλέξει άυλη κάρτα.

Από κει και πέρα, όσον αφορά τους παλιούς δικαιούχους, δε θα χρειαστεί να κάνουν αίτηση ξανά, εκτός αν θέλουν να αλλάξουν τον τρόπο πληρωμής.

Το Market Pass θα χορηγηθεί σε δύο φάσεις:

-Μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου 2023 θα πληρωθεί το επίδομα για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν έως και τις 25 Σεπτεμβρίου 2023 και για όσους είχαν λάβει ήδη την ενίσχυση και είναι εκ νέου δικαιούχοι. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φορολογικές δηλώσεις των δικαιούχων να έχουν εκκαθαριστεί έως την 25η Σεπτεμβρίου 2023

-Μέχρι τις 5 Νοεμβρίου 2023 θα καταβληθεί για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά τις 25 Σεπτεμβρίου και έως 31 Οκτωβρίου 2023, και για όσους οι φορολογικές δηλώσεις εκκαθαριστούν μετά την 25η Σεπτεμβρίου.

Exit mobile version