ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μαξίμου για Μητσοτάκη: «Μοιάζει με τον καθοδηγητή του, κ.Σαμαρά»

«Έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. Ευρώ»

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τη δική του απάντηση έδωσε το Μέγαρο Μαξίμου σύμφωνα με πηγές, στα λεγόμενα του κ.Μητσοτάκη πως θα γίνει ιεραπόστολος, προκειμένου να προσελκύσει νέες επενδύσεις.

Όπως είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στο αναπτυξιακό συνέδριο του ΣΕΒ, η ΝΔ «εγγυάται τη μακροχρόνια σταθερότητα για τους επενδυτές».

Το Μαξίμου με τη σειρά του εκτίμησε πως ο κ.Μητσοτάκης μοιάζει όλο και πιο πολύ με τον «καθοδηγητή» του κ.Σαμαρά, ενώ έκανε λόγο και για «ανέκδοτο» όπως αυτό του 2014.

Δείτε αναλυτικά:

«Ο ιεραπόστολος τον επενδύσεων, κ. Μητσοτάκης, μοιάζει όλο και περισσότερο με τον καθοδηγητή του, κ. Σαμαρά. Έφτασε να επαναλάβει το ανέκδοτο του 2014, πως θα φέρει επενδύσεις 100 δισ. ευρώ. 

Η ικανότητά τους να προσελκύσουν επενδύσεις εξάλλου φάνηκε από την απώλεια 25% του ΑΕΠ την περίοδο 2010-2014. Τον ενημερώνουμε ότι το 2017 καταγράφηκε ρεκόρ δεκαετίας στις ξένες άμεσες επενδύσεις.

Αυτό που δεν διευκρίνισε ο κ. Μητσοτάκης, είναι εάν τα 100 δισ. επενδύσεις θα έρθουν μέσω της ίδιας offshore που χρηματοδότησε την εταιρία της συζύγου του και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα.»

Exit mobile version