ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Με 2 βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής ισοπέδωσε την κριτική του Σεργουλόπουλου: «Όταν εσύ ‘’κορόιδευες’’ τον Σαντικάι, εκείνος δεν στεναχωριόταν τότε»;

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στις βολές του Φώτη Σεργουλόπουλου, αναρτώντας βίντεο που ο παρουσιαστής σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους

Ο Μάρκος Σεφερλής απάντησε στις βολές του Φώτη Σεργουλόπουλου, αναρτώντας βίντεο που σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους.
Συντάκτης: Πέτρος Δημόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Με δύο αφοπλιστικά επιχειρήματα σε αναρτήσεις του, ο Μάρκος Σεφερλής διέλυσε την αρνητική κριτική που του άσκησε ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός, Φώτης Σεργουλόπουλος.

Με αφορμή τον ντόρο για το σκετς του Μάρκου Σεφερλή στο Δελφινάριο όπου σατιρίζονται τα «non binary» άτομα, ο  Φώτης Σεργουλόπουλος εκτόξευσε βολές εναντίον του Μάρκου Σεφερλή, από την εκπομπή «Πρωίαν σε είδον», την οποία και παρουσιάζει.

Ο Σεργουλόπουλος, γνωστός στο να κάνει τον «χωροφύλακα» της woke «πολιτικής ορθότητας», είπε στην εκπομπή του ότι «υπάρχει μία διάθεση κάποιων ανθρώπων που σατιρίζουν κάποιες ομάδες άλλων ανθρώπων που στενοχωριούνται».

Για να προσθέσει ότι: «οι άνθρωποι επί σκηνής δεν το καταλαβαίνουν ότι στενοχωριούνται και συνεχίζουν να το κάνουν με έναν τρόπο λίγο επιθετικό. Επειδή έχεις παίξει στο Δελφινάριο (σ.σ. απευθυνόταν στον καλεσμένο του, Δημήτρη Πιατά) και δεν είναι μία αρένα, ένα Κολοσσαίο που βάζεις θηρία να τρώνε ανθρώπους».

Ως απάντηση για την υποκριτική στάση του Σεργουλόπουλου, που αναγνωρίζει όρια στη σάτιρα μόνο όταν «στεναχωριούνται άνθρωποι» της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, ο Μάρκος Σεφερλής ανέβασε δύο παλιά βίντεο του Φώτη Σεργουλόπουλου, στα οποία σατίριζε τον Χρήστο Σαντικάι και τους Κύπριους.

«Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος “κοροϊδεύει” ένα μικρό παιδί, τον Χρήστο Σαντικάι! Αυτό το μικρό παιδί δεν στεναχωριότανε τότε;» έγραψε στη λεζάντα του πρώτου βίντεο ο Μάρκος Σεφερλής. «Εδώ ο Φώτης Σεργουλόπουλος “κοροϊδεύει” τους Κύπριους! Οι Κύπριοι δεν στεναχωριούνταν τότε;» πρόσθεσε για το δεύτερο βίντεο ο Σεφερλής.

Το βέβαιο είναι ότι ο Φώτης Σεργουλόπουλος ήρθε σε δύσκολη θέση με αυτά τα βίντεο. Και τι να πει άλλωστε; Ότι στη σάτιρα που έκανε εκείνος, δεν πείραζε αν στεναχωρούσε ανθρώπους, αλλά σήμερα…πειράζει; Ή ότι ο Σαντικάι και οι Κύπριοι έχουν λιγότερη… αξία από «το» NEMO που σατιρίζει ο Σεφερλής; Και αν «το» ΝΕΜΟ προβάλλεται από τους δικαιωματιστές, ως άτομο «ευαίσθητης ομάδας», τότε ένα μικρό παιδάκι που τραγουδούσε εκκλησιαστικούς ύμνους τι ήταν;

Το θέμα είναι ότι ο Σεργουλόπουλος αναγνώριζε την ελευθερία της σάτιρας κάποτε, γιατί την αξιοποιούσε και ο ίδιος. Και ξαφνικά σήμερα θέλει να βάλει χαλινάρια στη σάτιρα, μόνο όταν θίγεται η ατζέντα που εκπροσωπεί ο ίδιος.

Στο κάτω κάτω, αν κάποιος αντιπαθεί τη σάτιρα του Σεφερλή, απλά θα του γυρίσει την πλάτη και δεν θα πάει ποτέ να τον δει στο Δελφινάριο. Αν όμως κάποιος διαφωνεί με τις απόψεις του Σεργουλόπουλου, μπορεί μεν να αλλάξει κανάλι, αλλά θέλει – δεν θέλει θα συνεχίσει να πληρώνει την ΕΡΤ που συντηρεί και επιβάλλει τον Σεργουλόπουλο.

Και αν ο Σεργουλόπουλος με τα χρήματα των φορολογούμενων πολιτών δεν κάνει ούτε 5% τηλεθέαση, ο Σεφερλής γεμίζει για πλάκα κάθε μέρα το Δελφινάριο και έχει ένα μεγάλο κοινό που τον στηρίζει για δεκαετίες, παρά τον πόλεμο που δέχεται από το woke κατεστημένο.

Exit mobile version