ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μεταναστευτικό: Άλλες χώρες παίρνουν μέτρα και η Ελλάδα πυροβολεί τα πόδια της – Η κυβέρνηση ετοιμάζει νέα hot spot σε Κρήτη και Ρόδο!

Εθνικός κίνδυνος - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να μετατρέπει στρατηγικά νησιά της χώρας σε «αποθήκες» λαθρομετανάστευσης

Εθνικός κίνδυνος - Η κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει να μετατρέπει στρατηγικά νησιά της χώρας σε «αποθήκες» λαθρομετανάστευσης.
Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Άλλες χώρες κλείνουν τα σύνορα για να προστατεύσουν την εθνική τους ασφάλεια, και η εγκληματική κυβέρνηση Μητσοτάκη συνεχίζει απτόητη να κάνει το ακριβώς αντίθετο. Δηλαδή να αυξάνει τις «αποθήκες ψυχών», δημιουργώντας ακόμα περισσότερες δομές λαθρομεταναστών, σε όσα στρατηγικά μας νησιά δεν έχουν ακόμα «αλωθεί»!

Με την κατάσταση στη Μέση Ανατολή να χρειάζεται μόνο μια σπίθα για να γίνει ολοκαύτωμα, το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου σχεδιάζει τη δημιουργία (δήθεν) μικρών δομών σε Ρόδο και Κρήτη. Σύμφωνα με ΤΑ ΝΕΑ, το σχέδιο αφορά δομές βραχυχρόνιας φιλοξενίας, σε Χανιά, Ρέθυμνο και Ρόδο, προκειμένου να μεταφέρονται εκεί μέχρι την ολοκλήρωση των διαδικασιών ταυτοποίησης οι παράνομοι μετανάστες που έρχονται κυρίως από τα νότια.

Αυτά τα κέντρα υποδοχής και ταυτοποίησης θα είναι χωρητικότητας περίπου 300 ατόμων και με χρονικό όριο φιλοξενίας τις 48 ώρες. Αυτή την περίοδο το υπουργείο ερευνά για υποψήφιους χώρους που θα μπορούσαν να στηθούν οι δομές, όπως ανενεργά στρατόπεδα και πρώην στρατιωτικές εγκαταστάσεις, ή άλλους χώρους που μπορούν να υποδείξουν οι δήμοι.

Βέβαια το ψευτοαφήγημα του «μικρού κέντρου» το έχουμε ακούσει και άλλες φορές στο παρελθόν, με δομές σε νησιά και ενδοχώρα που αρχικά είχαν μικρή έκταση και στη συνέχεια με διαδοχικές επεκτάσεις έγιναν ολόκληρες «ισλαμουπόλεις». Το παράδειγμα της δομής στην Κω είναι χαρακτηριστικό για το πώς καταλήγουν στο τέλος τα… «μικρά κέντρα». Μια δομή που πλέον καταλαμβάνει μια τεράστια περιοχή, και που προκάλεσε υποβάθμιση του τουρισμού για όλο το νησί.

Επομένως η φιλοξενία των… 48 ωρών είναι απλά ένα επικοινωνιακό «τυράκι» για να μην υπάρξουν αντιδράσεις από τους κατοίκους σε Κρήτη και Ρόδο.

Το ακόμα πιο σοβαρό όμως είναι το ζήτημα εθνικής ασφάλειας που προκύπτει, αφού τα γεγονότα στη Μέση Ανατολή μας οδηγούν σε καταστάσεις ακραίας πόλωσης μεταξύ του μουσουλμανικού κόσμου και των δυτικών κρατών που στηρίζουν το Ισραήλ. Η Ελλάδα είναι από τις χώρες που βρίσκεται στη «μαύρη λίστα», και λόγω της λαθρομεταναστευτικής «κατάληψης» των νευραλγικών νησιών της, κινδυνεύει να βυθιστεί στο χάος.

Την ώρα που άλλες χώρες λαμβάνουν έκτακτα μέτρα για το λαθρομεταναστευτικό, η κυβέρνηση Μητσοτάκη ολοκληρώνει τη στρατηγική περικύκλωση της Ελλάδας από μουσουλμανικούς πληθυσμούς που αποτελούν «ωρολογιακή βόμβα» για την εθνική μας ασφάλεια. Παράλληλα εντείνει τη δημογραφική αλλοίωση των νησιών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι κάτοικοι και βουλευτές σε Κρήτη και Ρόδο, είναι έτοιμοι να εναντιωθούν με όλους τους τρόπους στα σχέδια του υπουργείου Μετανάστευσης. Θεωρούν ότι οι δομές θα προκαλέσουν μεγάλο πλήγμα στον τουρισμό και την οικονομία των δύο νησιών. Και όπως ακούγεται είναι κάθετα αντίθετοι και «δεν αστειεύονται».

Μένει να δούμε αν η κυβέρνηση επαναλάβει τα σκηνικά ντροπής που είδαμε σε Χίο και Κω, όπου έστειλε τα ΜΑΤ για να ξυλοκοπήσουν τους νησιώτες που αντιδρούσαν στην καταστροφή του τόπου τους…

Exit mobile version