ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μετρό: Πότε παραδίδονται οι σταθμοί «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια»

Λίγος καιρός έχει απομείνει προκειμένου να δοθούν στο κοινό ακόμα τρεις σταθμοί του Μετρό, που θα επεκτείνει αυτό της γραμμής του Πειραιά. Συγκεκριμένα, οι τρεις πρώτοι σταθμοί, από το σύνολο των έξι που προβλέπει η επέκταση, είναι οι σταθμοί «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια», ενώ ξεκινούν άμεσα οι πρώτες δοκιμές, με στόχο να έχουν παραδοθεί...
Μετρό: Πότε παραδίδονται οι σταθμοί «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια»

Λίγος καιρός έχει απομείνει προκειμένου να δοθούν στο κοινό ακόμα τρεις σταθμοί του Μετρό, που θα επεκτείνει αυτό της γραμμής του Πειραιά.

Συγκεκριμένα, οι τρεις πρώτοι σταθμοί, από το σύνολο των έξι που προβλέπει η επέκταση, είναι οι σταθμοί «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια», ενώ ξεκινούν άμεσα οι πρώτες δοκιμές, με στόχο να έχουν παραδοθεί στην κυκλοφορία έως το καλοκαίρι.

Μάλιστα, όπως έκανε γνωστό η ΣΤΑΣΥ , το διήμερο 14 και 15 Μαρτίου, θα γίνουν οι πρώτες δοκιμές, ενώ για να γίνει αυτό, θα παραμείνει κλειστός ο σταθμός «Αγία Μαρίνα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τουρκική ακταιωρός χτύπησε σκάφος του Λιμενικού ανοιχτά της Κω (vid)

«Σας ενημερώνουμε ότι το Σάββατο 14 Μαρτίου και την Κυριακή 15 Μαρτίου 2020 θα κλείσει ο σταθμός “Αγ. Μαρίνα” της Γραμμής 3 του Μετρό λόγω προγραμματισμένων εργασιών και δοκιμών, οι οποίες αφορούν την επέκταση του δικτύου προς Αγ. Βαρβάρα, Κορυδαλλό και Νίκαια.

Κατά τη διάρκεια του διημέρου τα δρομολόγια της Γραμμής 3 θα πραγματοποιούνται με τερματικό σταθμό το «Αιγάλεω» και στο τμήμα “Αιγάλεω” – “Δουκ. Πλακεντίας” – Αεροδρόμιο», αναφέρει η ανακοίνωση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μετρό: Πότε παραδίδονται οι σταθμοί «Αγία Βαρβάρα», «Κορυδαλλός» και «Νίκαια»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.