ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μίκης Θεοδωράκης: Βηματοδότης για το πρόβλημα καρδιάς (vid)

Μίκης Θεοδωράκης: Θετικά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του, ο οποίος σήμερα το πρωί υπεβλήθη σε τοποθέτηση βηματοδότη. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, όπου ο μουσικοσυνθέτης νοσηλεύεται από τις 26 Φεβρουαρίου, «ο Μίκης Θεοδωράκης υπεβλήθη, σήμερα, την 8η Μαρτίου 2019, σε τοποθέτηση διεστιακού βηματοδότου και σε ηλεκτρική ανάταξη της ταχυαρρυθμίας. Συνεχίζει...
Μίκης Θεοδωράκης: Βηματοδότης για το πρόβλημα καρδιάς (vid)

Μίκης Θεοδωράκης: Θετικά εξελίσσεται η πορεία της υγείας του, ο οποίος σήμερα το πρωί υπεβλήθη σε τοποθέτηση βηματοδότη.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, όπου ο μουσικοσυνθέτης νοσηλεύεται από τις 26 Φεβρουαρίου, «ο Μίκης Θεοδωράκης υπεβλήθη, σήμερα, την 8η Μαρτίου 2019, σε τοποθέτηση διεστιακού βηματοδότου και σε ηλεκτρική ανάταξη της ταχυαρρυθμίας. Συνεχίζει νοσηλευόμενος στο δωμάτιό του, υπό αγωγή».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μίκης Θεοδωράκης: Βηματοδότης για το πρόβλημα καρδιάς (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.