ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Έξαλλο πάρτι κατά του κορονοϊού και ντου της αστυνομίας!

Έγινε χαμός στο νησί με το αυτοσχέδιο beach πάρτι. Η Μύκονος ακόμη δεν έχει μπει σε τουριστικούς ρυθμούς, όμως κάποιοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν και έκαναν… αντάρτικο στα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό στήνοντας πάρτι με dj, φωτιές και φωτορυθμικά σε παραλία του νησιού! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουτράκι: Σοκ για τον θάνατο τεσσάρων φίλων – Τι...
Μύκονος: Έξαλλο πάρτι κατά του κορονοϊού και ντου της αστυνομίας!

Έγινε χαμός στο νησί με το αυτοσχέδιο beach πάρτι.

Η Μύκονος ακόμη δεν έχει μπει σε τουριστικούς ρυθμούς, όμως κάποιοι δεν μπορούν να συγκρατηθούν και έκαναν… αντάρτικο στα μέτρα προφύλαξης από τον κορονοϊό στήνοντας πάρτι με dj, φωτιές και φωτορυθμικά σε παραλία του νησιού!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λουτράκι: Σοκ για τον θάνατο τεσσάρων φίλων – Τι έψαχναν στη σπηλιά

Το ραντεβού δόθηκε και συγκεντρώθηκαν γύρω στα 100 άτομα, που άναψαν φωτιά και διασκέδασαν με ποτά, μουσική και φωτορρυθμικά, αψηφώντας τις συστάσεις για την αποφυγή συγχρωτισμού. Η αστυνομία ενημερώθηκε για το συμβάν και σύμφωνα με τις πληροφορίες του Mykonos Live TV έφτασε στο σημείο ύστερα από δύο ώρες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μύκονος: Έξαλλο πάρτι κατά του κορονοϊού και ντου της αστυνομίας!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.