ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μύκονος: Τόσο κοστίζει η βενζίνη στο πιο ακριβό νησί της Ελλάδας – Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ελλείψεις

Ο Νίκος Ρίζος μίλησε για την τουριστική κίνηση στη Μύκονο και τις ελλείψεις που υπάρχουν στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας.
Μύκονος: Τόσο κοστίζει η βενζίνη στο πιο ακριβό νησί της Ελλάδας – Ποιες είναι οι μεγαλύτερες ελλείψεις

Μύκονος: Πολύς λόγος έχει γίνει φέτος στα γεγονότα που έχουν συντελέσει ώστε ο τουρισμός στο πιο «διάσημο» νησί της Ελλάδας στο εξωτερικό, να έχει πέσει αισθητά.

Είτε γιατί η Μύκονος έπαψε ελληνικό νησί να θυμίζει, είτε γιατί κάτι ενοχλεί με τις γουρούνες, είτε ακόμη περισσότερο δεν πατάει «ψυχή» στο αεροδρόμιο λόγω των διοδίων.

Ο Νίκος Ρίζος αντιπρόεδρος σωματείο ενοικιαστών μοτοποδηλάτων μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega» και αναφέρθηκε σε όλα αυτά τα ζητήματα που «καίνε» τη Μύκονο.

Μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως η τουριστική κίνηση στο κυκλαδίτικο νησί ήταν μειωμένη σε σχέση με άλλες χρονιές, ωστόσο εξήγησε πως δεν είναι τόσο χαμηλή όσο λέγεται. Μάλιστα εξέφρασε την αισιοδοξία ότι τον Αύγουστο τα πράγματα θα πάνε καλύτερα, βάσει και των κρατήσεων που υπάρχουν από τουρίστες.

Επίσης αναφέρθηκε και στο που κυμαίνεται η μέση τιμή της βενζίνης στο νησί αναφέροντας ότι το λίτρο τιμάται στα 2,02 ευρώ.

Ακόμη ο κ. Ρίζος εξήγησε πως υπάρχει καλύτερη αστυνόμευση σε σχέση με άλλες χρονιές «… ωστόσο θα θέλαμε ακόμη περισσότερη», ενώ πρόσθεσε οτι στο οδικό δίκτυο, παρά τις βελτιώσεις: «Λείπει φωτισμός, λείπουν προστατευτικές μπάρες, λείπει η έγκαιρη επισκευή δρόμων, είτε λόγω περιφέρειας  είτε λόγω Υπουργείου, αλλά είμαστε σε καλύτερο σημείο από ποτέ. Φέτος παρά το μεγάλο πρόβλημα που υπάρχει στη διαμονή των δημοσίων λειτουργών, η αστυνομία μου φαίνεται ότι είναι περισσότερο παρούσα από ποτέ. Θα θέλαμε ακόμη περισσότερο βέβαια».

Μύκονος: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ

Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Παύλος Μαρινάκης: «Πυρά» από Liberation και Deutsche Welle για τις νομικές απειλές που εκτόξευσε σε Έλληνα δημοσιογράφο

Ο δημοσιογραφικός κόσμος της Ευρώπης έφριξε με την αντιθεσμική συμπεριφορά του Παύλου Μαρινάκη - Εκφοβισμός «στη χώρα της δημοκρατίας»

Κοινωνία
Κοινωνία: Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Συνάντηση Μητσοτάκη – Ερντογάν: Τουρκική πρόκληση με το «καλημέρα» – Έστειλαν τον υπουργό… Τουρισμού να υποδεχθεί τον Μητσοτάκη

Οι αλλεπάλληλες υποχωρήσεις έφεραν μοιραία απαξίωση - Ανεπίτρεπτη μεταχείριση της ελληνικής κυβέρνησης από τους Τούρκους

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Εθνική ξεφτίλα! – Ο Πλεύρης παραδίδει έναν Πόντιο αγωνιστή στα νύχια της Τουρκίας – Διώκεται γιατί καταγγέλλει τα εγκλήματα των Τούρκων!

Ένας περήφανος Πόντιος που έμαθε τις ελληνικές ρίζες του και υπέστη ανελέητες διώξεις από τους Τούρκους, κινδυνεύει να εκδοθεί στο καθεστώς Ερντογάν με τη συμβολή της Ελλάδας!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

ΕΛΤΑ: Με τη μέθοδο του «σαλαμιού» προχωρά η διάλυση τους – Λουκέτο σε 11 υποκαταστήματα της περιφέρειας

Η κυβέρνηση παραμένει πιστή στο σχέδιο «ξεπουλήματος» και απονεκρώνει την περιφέρεια, χρυσώνοντας το χάπι με εναλλακτικές «λύσεις»

Κοινωνία
Κοινωνία: Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Πάνος Ρούτσι: Σοβαρή καταγγελία για «μπράβους» και ψυχολογική βία στους συγγενείς στη δίκη για τα περιβόητα βίντεο

Ο Πάνος Ρούτσι περιέγραψε μια εξοργιστική συμπεριφορά από τους αντίδικους, με ειρωνείες και χλευασμούς ακόμα και από άγνωστα άτομα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Η Κομισιόν δεν σταματά να προωθεί τα έντομα στη διατροφή παρά την αποστροφή των πολιτών – Σε ποια προϊόντα ενσωματώνονται

Επεξεργασμένες μορφές εντόμων ήδη φτάνουν στο πιάτο ανυποψίαστων πολιτών - Η Κομισιόν στηρίζει σθεναρά την αποκρουστική διατροφική ατζέντα

Κοινωνία
Κοινωνία: Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη ακριβαίνει αλλά οι μισθοί μένουν ίδιοι και κάπως έτσι χάνεται η παράδοση

Η Τσικνοπέμπτη γίνεται ακριβότερη την ώρα που οι μισθοί δεν ακολουθούν

Κοινωνία
Κοινωνία: Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Του έκλεψαν αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια και ο δράστης πήγε για ψώνια σε περίπτερο στη γειτονιά του

Κλοπή στην Πάτρα με αυτοκίνητο χρεωστική κάρτα και παπούτσια, ενώ ο δράστης φέρεται να έκανε αγορές σε περίπτερο στη γειτονιά του θύματος

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Η βιβλιοθήκη του σκότους: Τα βιβλία μαγείας και αποκρυφισμού που αγόραζε ο Επστάιν αποκαλύπτουν το κτηνώδες προφίλ του

Βιβλία για παιδεραστία, σεξουαλική γιόγκα, σκοτεινά τάγματα μαγείας και Καμπαλισμό διάβαζε αποδεδειγμένα ο σατανικός Τζέφρι Επστάιν

Ελευθέριος Ανδρώνης