ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μόνο ένας βουλευτής στο πλευρό της οικογένειας που χάνει το σπίτι της

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη στρίβειν δια του αρραβώνος στις χιλιάδες ανά την Ελλάδα κατοικιών που κινδυνεύουν από τις άρπαγες, εταιρείες εισπρακτικές».
Μόνο ένας βουλευτής στο πλευρό της οικογένειας που χάνει το σπίτι της

«Έζησα από κοντά την εγκληματική πολιτική που ασκείται εναντίον του Ελληνικού λαού. Οι μνημονιακές κυβερνήσεις πρέπει να λογοδοτήσουν», σημείωσε ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της ΝΙΚΗΣ, Νίκος Παπαδόπουλος, που βρέθηκε στο πλευρό της αικογένειας Τσακίρη, η οποία χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμο.

«Είδα τις εύλογες αντιδράσεις του λαού της Ελευσίνας, που αντιστέκονται σε μια μεγάλη αδικία, ένα αποτρόπαιο γεγονός, τον πλειστηριασμό, λόγω οικογενειακών χρεών, του σπιτιού της οικογένειας Τσακίρη, μέλος της οποίας είναι άτομο ΑμεΑ και αθλήτρια στην Εθνική Ομάδα». ανέφερε.

«Το νομικό πλαίσιο της υφαρπαγής των περιουσιών των Ελλήνων πολιτών που βρίσκονται σε ένδεια, λόγω φοβεράς οικονομικής κρίσης, είναι εκπονημένο και προμελετημένο με κάθε λεπτομέρεια. ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ όταν θα πέσει στα δίχτυα τους», τόνισε.

«Βρέθηκα λοιπόν εκεί για να στηρίξω τις αντιδράσεις απέναντι σε αυτό το ληστρικό κράτος που σαν κοράκι κατασπαράζει ακόμη και τις πρώτες κατοικίες των συμπολιτών μας, ενώ κάποτε έσκιζε τα ιμάτιά του τάχατες προστατεύοντας την πρώτη κατοικία των μεροκαματιάριδων και βιοπαλαιστών Ελλήνων! Ωστόσο, από κανένα συστημικό κόμμα εξουσίας δεν υπήρξε εκπροσώπηση συμπαράστασης!», συμπλήρωσε

«Η ΝΙΚΗ, όμως, ήταν ενεργά παρούσα αντιστεκόμενη στις κατάφορες αδικίες των πλειστηριασμών της περιουσίας του λαού μας. Άλλωστε, από το Μάιο έχει καταθέσει νομοθετική πρόταση για το τεράστιο κοινωνικό θέμα των κόκκινων στεγαστικών δανείων, αλλά από την Κυβέρνηση φωνή βοώντος εν τη ερήμω», ανέφερε ο Νίκος Παπαδόπουλος.

«Η ΝΙΚΗ δηλώνει ότι δεν θα επιτρέψει στην Κυβέρνηση Μητσοτάκη, το στρίβειν δια του αρραβώνος στις χιλιάδες ανά την Ελλάδα κατοικιών που κινδυνεύουν από τις άρπαγες, εταιρείες εισπρακτικές, μίσθια όργανά της», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

ΑμεΑ αθλήτρια με διακρίσεις με την Εθνική Ομάδα χάνει το σπίτι της σε πλειστηριασμό

Χυδαίος Βορίδης για τους πολίτες που δεν μπορούν να πάνε διακοπές: «Δεν έχουμε κουμπί που να κάνει τους Έλληνες πλούσιους»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Μόνο ένας βουλευτής στο πλευρό της οικογένειας που χάνει το σπίτι της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.