ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Μπηχτή… «φαρμάκι» από παρουσιαστή της ΕΡΤ σε δημοσιογράφο! (vid)

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως. Το απρόοπτο συνέβη την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι τέλους στο δελτίο ειδήσεων και αφού ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, αποχαιρέτησε τους θεατές. Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που προφανώς δεν είχε αντιληφθεί ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά, ακούστηκε να λέει στην αθλητικογράφο Έλενα Μπουζαλά:...

Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Ένα απίθανο περιστατικό σημειώθηκε στον αέρα της κρατικής τηλεόρασης και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως.

Το απρόοπτο συνέβη την ώρα που έπεφταν οι τίτλοι τέλους στο δελτίο ειδήσεων και αφού ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος, αποχαιρέτησε τους θεατές.

Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, που προφανώς δεν είχε αντιληφθεί ότι τα μικρόφωνα ήταν ανοικτά, ακούστηκε να λέει στην αθλητικογράφο Έλενα Μπουζαλά: «Έλα, έφυγες!». Σαν να μην έφτανε αυτό ο Αλαφογιώργος συνέχισε με ένα ακόμα… περίεργο σχόλιο: «Τι θα κάνεις; Θα μας πάρεις τη θέση;».

Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου, όπως ήταν αναμενόμενο. Ακόμα όμως, παραμένει ακόμα άγνωστο εάν η ατάκα αυτή του κεντρικού παρουσιαστή ήταν ένας αστεϊσμός μεταξύ συναδέλφων, ή μήπως τελικά…«Γλώσσα προτρέχουσα, τα αληθή λέγει;»

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version