ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΝΔ: Διέγραψε τον αστυνομικό και περνάει από ΕΔΕ

Δεν αποτελεί πλέον μέλος του κόμματος ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος, μετά τις αναρτήσεις του στο Facebook...
ΝΔ: Διέγραψε τον αστυνομικό και περνάει από ΕΔΕ

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσαν οι αναρτήσεις του αστυνομικού Κωνσταντίνου Ηλιόπουλου και η ΝΔ αποφάσισε να τον διαγράψει από το κόμμα. Παράλληλα ο γνωστός, πλέον, αστυνομικός πρόκειται να περάσει και από ΕΔΕ.

Αυτές οι κινήσεις έγιναν γιατί ο Κωνσταντίνος Ηλιόπουλος εξέφρασε δημόσια τις απόψεις του. Οι οποίες δεν ταιριάζουν σε καμία περίπτωση σε όργανο της Τάξης.

Κάποιες από τις απόψεις του ανέφεραν χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα από αύριο θα κυβερνιέται αποκλειστικά με την ισχύ των γκλομπς μας». Αλλά και «Κυριάκο Μητσοτάκη κυβέρνησε τη χώρα και τους Έλληνες όπως γουστάρεις! Τα ΜΑΤ είναι δίπλα σου γιατί εμείς είμαστε το Κράτος».

Σχόλια τα οποία ήταν το περισσότερο… λάιτ, αφού η κατάσταση από ένα σημείο και μετά ξέφυγε.

Για αυτό και η ΝΔ αποφάσισε να τον διαγράψει από το κόμμα, ενώ παράλληλα πρόκειται να περάσει και από ΕΔΕ. Όπως διατάχθηκε μετά από τον ξεσηκωμό και τις αντιδράσεις που υπήρξαν στα social media για τις αναρτήσεις του.

Να σημειωθεί πως στα social media υπάρχουν και άλλα προφίλ με το ίδιο όνομα και φωτογραφία. Όμως όπως έγινε γνωστό δεν ανήκουν όλα στον ίδιο. Αλλά αυτό με τις απαράδεκτες αναρτήσεις ήταν ο δικός του λογαριασμός. Από τον οποίο μάλιστα σβήστηκαν όλα τα σχόλια που είχε κάνει, όταν υπήρξαν οι έντονες αντιδράσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «ΝΔ: Διέγραψε τον αστυνομικό και περνάει από ΕΔΕ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.