ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Φιλαδέλφεια: Φωτιά σε λεωφορείο, ευτυχώς χωρίς επιβάτες (vid)

Λεωφορείο «τυλίχτηκε» στις φλόγες στην άνοδο της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας...

Νέα Φιλαδέλφεια
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Εικόνες που προκαλούσαν σοκ, αντίκρισαν οδηγοί της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας, στη Νέα Φιλαδέλφεια! Συγκεκριμένα, λεωφορείο της γραμμής, «τυλίχτηκε» στις φλόγες!

Ευτυχώς ο οδηγός είχε πάει το λεωφορείο στην άκρη, αν και πάλι δημιουργήθηκε ένα κυκλοφοριακό χάος στην ΕΘνική οδό. Η φωτιά ξέσπασε για άγνωστο, μέχρι τώρα, λόγο.

Το θετικό είναι πως τη στιγμή που ξέσπασε η φωτιά μέσα στο λεωφορείο δεν υπήρχαν επιβάτες. Έτσι αποφεύχθηκαν και τα χειρότερα και δεν υπήρξε κανείς τραυματισμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ΕΝΦΙΑ: Στο TAXISnet τα εκκαθαριστικά

Όπως αναφέρει η Πυροσβεστική Υπηρεσία, στη Νέα Φιλαδέλφεια όπου πήρε φωτιά το λεωφορείο το «παρών» έδωσαν 15 πυροσβέστες. Οι οποίοι κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά και στη συνέχεια να τη σβήσουν χωρίς να δημιουργηθεί κάποιο περαιτέρω πρόβλημα.

Παράλληλα, να σημειωθεί πως το ρεύμα προς Λαμία διακόπηκε από την αστυνομία και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο. Με την αστυνομία να προχωρά στη συγκεκριμένη ενέργεια προκειμένου να μην υπάρξουν τραυματίες από τη φωτιά.

Το παρακάτω βίντεο είναι από την ιστοσελίδα ethnos.gr…

Ζήσε το πιο καυτό καλοκαίρι της ζωής σου. Απόκτησε σήμερα το MINI που πάντα ήθελες με όφελος έως €5.000 και προνομιακό επιτόκιο 2,9%* με το πρόγραμμα ALL IN MINI στη Σπανός ΑΕ. Μην αργείς. Οι MINI HOT DAYS διαρκούν για λίγες ημέρες και ισχύουν για περιορισμένο αριθμό ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων**. Εσύ θα προλάβεις;

Exit mobile version