ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Ακόμα δύο αστυνομικοί στο νοσοκομείο

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Η ατμόσφαιρα ακόμα μυρίζει μπαρούτι στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται ακόμη δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί. Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Μετά το σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ακόμη δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά και η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία. Ωστόσο αμφότεροι έχουν διακομισθεί στο...

Νέα Σμύρνη - Επεισόδια
Συντάκτης: Sportime Team Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Η ατμόσφαιρα ακόμα μυρίζει μπαρούτι στη Νέα Σμύρνη. Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδονται ακόμη δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί.

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Μετά το σοβαρό τραυματισμό του 24χρονου αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ, ακόμη δύο αστυνομικοί έχουν τραυματιστεί πιο ελαφρά και η κατάσταση τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Ωστόσο αμφότεροι έχουν διακομισθεί στο στρατιωτικό νοσοκομείο 401 για να τους παρασχεθούν οι απαραίτητες βοήθειες και για να διενεργηθούν οι απαραίτητες προληπτικές εξετάσεις.

Λίγο μετά της εννέα το βράδυ και δεύτερος τραυματίας αστυνομικός, διακοσμήθηκε στο 401 με ελαφρά τραύματα στο χέρι. Ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έχει μεταβεί στο 401 ΓΣΝΑ.

Νεα Σμύρνη: Τα σκληρά επεισόδια και οι «μάχες» σώμα με σώμα (vids)

Επεισόδια Νεα Σμύρνη: Videos από το ελικόπτερο της ΕΛ.ΑΣ

Exit mobile version