ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός

Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στη Νέα Σμύρνη. Η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη συνεχίζει να είναι έκρυθμη, ενώ ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση από διαδηλωτές μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο. Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ δέχτηκε σκληρή επίθεση από πλήθος διαδηλωτών, όταν τον έριξαν από...
Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός

Στο νοσοκομείο έχει μεταφερθεί ο αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά στη Νέα Σμύρνη.

Η κατάσταση στη Νέα Σμύρνη συνεχίζει να είναι έκρυθμη, ενώ ο αστυνομικός που δέχτηκε επίθεση από διαδηλωτές μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Στρατιωτικό νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα πριν, ο αστυνομικός της ομάδας ΔΡΑΣΗ δέχτηκε σκληρή επίθεση από πλήθος διαδηλωτών, όταν τον έριξαν από τη μηχανή του και τον χτύπησαν με μανία.

Ο ίδιος έπεσε στο έδαφος χωρίς να έχει τις αισθήσεις του, ενώ οι φωτογραφίες που βγήκαν στη δημοσιότητα είναι σοκαριστικές.

Το ΕΚΑΒ έφτασε μετά από λίγη ώρα στο σημείο, μεταφέροντας τον βαριά τραυματία αστυνομικό στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν, έχει υποστεί κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ενώ έχει αποφύγει τα χειρότερα.

Τα επεισόδια συνεχίζονται σε μικρότερη ένταση, ενώ χαρακτηριστικό της κατάστασης είναι πως από την μεγάλη χρήση χημικών κάτοικοι της περιοχής δεν μπορούν να αναπνεύσουν.

Η εκτεταμένη χρήση χημικών από την Ελληνική Αστυνομία στα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, έχει οδηγήσει πολλούς κατοίκους της περιοχής να μην μπορούν να αναπνεύσουν μέσα στα ίδια τους τα σπίτια.

Όπως φαίνεται η Ελληνική Αστυνομία του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, παρόλο που περίμενε σήμερα γενικευμένες αντιδράσεις κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης για την αστυνομική βια, ΔΕΝ είχε σκεφτεί μάλλον πως η συγκεκριμένη περιοχή είναι πυκνοκατοικημένη και μάλιστα με οικογένειες.

Δυστυχώς οι γκουρού της Αστυνομίας, παρόλο που γνωρίζουν πως στη Νέα Σμύρνη σχεδον το 100% των κατοίκων είναι είτε οικογένειες με παιδιά, είτε ηλικιωμένοι, προτίμησε ως μέτρο καταστολής των επεισοδίων, την γενικευμένη χρήση χημικών και όχι κάτι πιο ήπιο όπως η Αύρα ή κάτι άλλο.

Αποτέλεσμα των παραπάνω είναι αρκετοί κάτοικοι της περιοχής να καταγγέλλουν αναπνευστικά προβλήματα, ενω αρκετές καταγγελίες φτάνουν με τρομαγμένα παιδιά από τις κρότου λάμψης!

Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Σοκαριστικό το βίντεο της επίθεσης κατά του αστυνομικού!

Νέα Σμύρνη: Επεισόδια στη πορεία κατά της Αστυνομικής Βίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέα Σμύρνη – Επεισόδια: Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ο αστυνομικός», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.