ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μαρτυρία στο Φως στο Τούνελ που ανατρέπει τα πάντα! (vid)

Ανατρέπονται τα δεδομένα για την υπόθεση των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μαρτυρία στο Φως στο Τούνελ που ανατρέπει τα πάντα!
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Μαρτυρία στο Φως στο Τούνελ που ανατρέπει τα πάντα!
Συντάκτης: Κώστας Παπαδόπουλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών από την Πάτρα, με μια νέα μαρτυρία στην εκπομπή Φως στο Τούνελ να ανατρέπει πολλά από όσα γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Πιο συγκεκριμένα, ένας μάρτυρας μίλησε για την επαφή του με την μητέρα των κοριτσιών σημειώνοντας πως γνώριζε το ιστορικό της οικογένειας και πως είχαν χάσει το δεύτερο τους παιδί ενώ το τρίτο ήταν τετραπληγικό.

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: «Περίμενα να δω μία μάνα συντετριμμένη»

Όπως τόνισε περίμενε να δει μια μητέρα που ήταν συντετριμμένη από την απώλεια του δεύτερου παιδιού της αλλά και τα όσα της είχαν έρθει μέχρι στιγμής στη ζωή της.

Σύμφωνα με όσα είπε, αντίκρισε μια μάνα ατάραχη ενώ εντύπωση του προκάλεσε η απάντηση της όταν την ρώτησε για το αν έχουν επισκεφθεί κάποιον ψυχολόγο εξαιτίας του γεγονότος πως η Τζωρτζίνα ήταν εκείνη που βρήκε νεκρό το βρέφος στην κούνια του, με την μητέρα να του απαντά πως το έχει ξεπεράσει.

Παράλληλα, προσπάθησε να του εξηγήσει πως η κόρη της ήταν ένα πολύ δυνατό παιδί που κατάφερε να ξεπεράσει το σοκ του εντοπισμού της νεκρής αδερφής του, με τον τρόπο με τον οποίο εξιστορούσε τα γεγονότα να θυμίζουν κάποιο βιβλίο όπως χαρακτηριστικά είπε ο μάρτυρας.

Την ίδια στιγμή, πολλές είναι οι αντιφάσεις στις καταθέσεις για την υπόθεση που προβληματίζουν την Αστυνομία, με τα ερωτήματα να είναι πολλά κυρίως για τα όσα έχει αναφέρει η αδερφή της μητέρας.

Ειδικότερα, η αδερφή της μητέρας ήταν εκείνη που βρήκε το νεκρό βρέφος στη κούνια που σύμφωνα με τα όσα είπε στην κατάθεση της έμενε στο σπίτι επειδή αδερφή της βρισκόταν σε διάσταση με τον σύζυγο της και πατέρα των τριών κοριτσιών ο οποίος το είχε εγκαταλείψει λίγες ώρες πριν.

Στη κατάθεση της όπως και σε πρόσφατες δηλώσεις της η αδερφή της μητέρας των κοριτσιών αναφέρθηκε στην ώρα κατά την οποία ειδοποιήθηκε αλλά και έφτασε στο σπίτι το 199, που όμως δεν συμπίπτουν με τις ώρες που δέχθηκε την κλήση το ΕΚΑΒ.




Exit mobile version