ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκρός απο ηλεκτροπληξία ο γνωστός DJ Antonio – Αντώνης Καραγκούνης

Ετοιμαζόταν να παίξει μουσική σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης!
Νεκρός απο ηλεκτροπληξία ο γνωστός DJ Antonio – Αντώνης Καραγκούνης

Σοκ επικρατεί στις πιάτσες της νύχτας και των κέντρων διασκέδασης, καθώς ο DJ Αντώνη Καραγκούνης (Dj Antonio) σκοτώθηκε από ηλεκτροπληξία!

Ο DJ Αντώνης Καραγκούνης από τα Τρίκαλα, πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, έχασε τη ζωή του από ηλεκτροπληξία, ενώ ετοιμαζόταν να παίξει μουσική σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης!

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, την ώρα που πήγε να συνδέσει τα μηχανήματά του, τον χτύπησε το ρεύμα, με αποτέλεσμα να υποστεί ανακοπή, ενώ πέφτοντας τραυματίστηκε και στο κεφάλι.

Προς το παρόν  δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη τα αίτια του δυστυχήματος ενώ εξετάζεται και το ενδεχόμενο αμέλειας από πλευράς της επιχείρησης.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με σκοπό να μεταφέρει τον 48χρονο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, δίχως όμως να καταφέρουν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Να προσθέσουμε ότι το βράδυ της Τρίτης (20/7) προσήχθησαν από τις Αστυνομικές Αρχές τέσσερα άτομα στο αστυνομικό τμήμα Λευκού Πύργου προκειμένου να δώσουν καταθέσεις, ενώ το μπαρ όπου εκτυλίχθητε το τραγικό περιστατικό, σφραγίστηκε από την Αστυνομία με εντολή εισαγγελέα, ο οποίος ζήτησε να σχηματιστεί δικογραφία για εργατικό ατύχημα.

Το βιογραφικό του Dj Antonio

Ο Αντώνης Καραγκούνης αποτελούσε ένα από τα πιο γνωστά ονόματα στη νύχτα της Θεσσαλονίκης, με την καριέρα του στα decks να μετρά 30 χρόνια. Ξεκίνησε ως resident στο Decadence club στη Θεσσαλονίκη και δημιούργησε τη δική του σχολή για Djs, την Α2LTD, που παρέχει υπηρεσίες booking, σεμινάρια μουσικής τεχνολογίας (djing) και διοργανώνει τον πανελλήνιο διαγωνισμό DJ City in The Mix/City on the Dancefloor. Παράλληλα, ο ίδιος μάθαινε σε νέα παιδιά, με μεράκι, να παίζουν μουσική. Είχε παίξει μουσική στα πιο γνωστά μαγαζιά της Ελλάδας, ενώ αρκετοί γνωστοί Djs της Θεσσαλονίκης υπήρξαν μαθητές του.

Την ερχόμενη Κυριακή 25 Ιουλίου, ήταν να παίξει μουσική σε γνωστό Beach Bar στο Ελαιοχώρι Καβάλας, καθώς το party είχε αναβληθεί λόγω των έκτακτων μέτρων, όμως δυστυχώς η ζωή του επεφύλασσε ένα άσχημο «παιχνίδι»…

Διαβάστε επίσης:

Freedom pass: Πως θα πάρουν το voucher των 150 ευρώ οι εμβολιασμένοι 18-25 ετών

ΕΕΑ: Πιστοποιητικά σε έξι ΠΑΕ της Super League 1 και τέσσερις της Super League 2

Μιλγουόκι Μπακς: Οι πανηγυρισμοί έξω από το «Fiserv Forum» για τους πρωταθλητές! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νεκρός απο ηλεκτροπληξία ο γνωστός DJ Antonio – Αντώνης Καραγκούνης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.