ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νεκτάριος Μικκιός: Η ΝΙΚΗ στο πλευρό του πολίτη που θέλησε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τη διεξαγωγή του Europride στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη

«Η ΝΙΚΗ θα γράφει σελίδες αντίστασης και ομολογίας, υπερασπιζόμενη τις αξίες και την παράδοση του ελληνικού λαού».

Νεκτάριος Μικκιός: Η ΝΙΚΗ στο πλευρό του πολίτη που θέλησε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τη διεξαγωγή του Europride στη Θεσσαλονίκη και συνελήφθη
Συντάκτης: Διονύσης Αντωνέλλος Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Ο πρόεδρος της ΝΙΚΗΣ Δημήτρης Νατσιός και ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης του κόμματος, Νίκος Παπαδόπουλος, θα βρίσκονται σήμερα Δευτέρα στις 12.00 στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και το Α’ Μονομελές Πλημμελειοδικείο, σε μία κίνηση συμπαράστασης της ΝΙΚΗΣ στο Νεκτάριο Μικκιό, ο οποίος δικάζεται με τη διαδικασία του αυτοφώρου, διότι θέλησε να εκφράσει τη διαμαρτυρία του για τη διεξαγωγή του Europride στη Θεσσαλονίκη, συμμετέχοντας στη διοργάνωση σχετικής συγκέντρωσης σε περίκλειστο χώρο.

«Όσο η κυβέρνηση θα γράφει σελίδες απολυταρχισμού και υποδούλωσης στην ανηθικότητα, τόσο η ΝΙΚΗ θα γράφει σελίδες αντίστασης και ομολογίας, υπερασπιζόμενη τις αξίες και την παράδοση του ελληνικού λαού», σημειώνει η ΝΙΚΗ σε ανακοίνωσή της στο λογαριασμό της στο Facebook.

«Το καθεστώς Μητσοτάκη δείχνει για άλλη μια φορά το αληθινό του πρόσωπο. Χορηγεί το δικαίωμα του “συνέρχεσθαι” a la cart, με γνώμονα ποιος είναι αρεστός στην νεοταξική ατζέντα του και ποιος όχι. Εισβολές σε σπίτια απλών πολιτών και αναίτιες συλλήψεις, μάς γυρίζουν πίσω σε χρόνια σκλαβιάς. Ένας οικογενειάρχης θα κρατείται επί τέσσερις μέρες, μέχρι να δικασθεί τη Δευτέρα, επειδή κάλεσε τον κόσμο να συγκεντρωθεί σε περίκλειστο χώρο, στο προαύλιο της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας Θεσσαλονίκης. Ντροπή!», είχε αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η ΝΙΚΗ για την υπόθεση.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος, σε δηλώσή του έκανε λόγο για «καθεστώς Μητσοτάκη» που «προχώρησε στη σύλληψη του εν λόγω πολίτη που εξέφρασε την αντίθετη άποψη από το Europride 2024 Thessaloniki, επιρρίπτοντάς του το μισό επαίσχυντο Ποινικό Κώδικα του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ και νυν της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργου Φλωρίδη».

Exit mobile version