ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νέο SMS σε όσους πλησιάσουν τα ελληνικά σύνορα – Δείτε τι αναφέρει

Η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου παραμένει τεταμένη, με τις ελληνικές αρχές να αποστέλλουν νέο SMS σε όσους πλησιάσουν στο σημείο. Το γραπτό μήνυμα αναφέρει τα εξής: «Κανείς δεν μπορεί να διασχίσει τα ελληνικά σύνορα. Όλοι όσοι επιχειρούν παράνομη είσοδο, εμποδίζονται αποτελεσματικά από το να εισέλθουν. Οι αριθμοί που αναφέρουν οι τουρκικές Αρχές είναι...
Νέο SMS σε όσους πλησιάσουν τα ελληνικά σύνορα – Δείτε τι αναφέρει

Η κατάσταση στα ελληνοτουρκικά σύνορα του Έβρου παραμένει τεταμένη, με τις ελληνικές αρχές να αποστέλλουν νέο SMS σε όσους πλησιάσουν στο σημείο.

Το γραπτό μήνυμα αναφέρει τα εξής:

«Κανείς δεν μπορεί να διασχίσει τα ελληνικά σύνορα. Όλοι όσοι επιχειρούν παράνομη είσοδο, εμποδίζονται αποτελεσματικά από το να εισέλθουν. Οι αριθμοί που αναφέρουν οι τουρκικές Αρχές είναι εντελώς ψευδείς και παραπλανητικοί».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Λέσβος: Στήνονται μπλόκα για να μην περάσουν στη Μόρια οι μετανάστες (vid)

Να θυμίσουμε ότι νωρίτερα μέσα στη μέρα υπήρξε νέος γύρος επεισοδίων όταν οι χιλιάδες μετανάστες (οι περισσότεροι εκ των οποίων παράνομοι) που βρίσκονται στις Καστανιές επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

Λίγο μετά τις 16:00 το συγκεντρωμένο πλήθος άρχισε να πετά διάφορα αντικείμενα στους Έλληνες αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν με ρίψη χημικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι  κατά τη διάρκεια του περιστατικού, ένας αστυνομικός τραυματίστηκε στο πρόσωπο από πέτρα που εκσφενδονίστηκε από την πλευρά των μεταναστών.

Ο άτυχος αστυνομικός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι καλά στην υγεία του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νέο SMS σε όσους πλησιάσουν τα ελληνικά σύνορα – Δείτε τι αναφέρει», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.