ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Netflix Games: Ποια παιχνίδια μπαίνουν στη πλατφόρμα για download

Το Netflix αρχίζει να επενδύει και στα ηλεκτρονικά παιχνίδια (games), στα οποία θα έχουν πρόσβαση όσοι έχουν συνδρομή και θα γίνουν περισσότερα στο μέλλον.

Netflix Games: Το Netflix προσπαθεί να αυξήσει του συνδρομητές του με την είσοδο του σταδιακά σε έναν έναν τομέα.
Πολλά παιχνίδια για διασκέδαση
Συντάκτης: Γιώργος Διπλοΐδης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Netflix Games: Το Netflix προσπαθεί να αυξήσει του συνδρομητές του με την είσοδο του σταδιακά σε έναν νέο τομέα.

Αυτός θα είναι τα video games. Αυτά θα προσφέρονται στους ενδιαφερόμενους μέσω συνδρομής και θα μπορεί κάποιος να παίξει μέσω του Smartphone του.

Το BBC αναφέρει πως αρχικά θα είναι διαθέσιμα για κατέβασμα τα: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: The Game, Card Blast, Teeter Up και Shooting Hoops.

Ενώ όπως είναι φυσικό θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα. Θα έχουν πρόσβαση όλοι όσοι έχουν συνδρομή στο Netflix. Επίσης θα μπορεί να παίζει αν μπαίνει κάποιος στο προφίλ του, με κινητό android.

Τα video games θα είναι διαθέσιμα σε πολλές γλώσσες. Θα μπορεί να τα παίζει το κοινό σε διαφορετικές συσκευές, με την εταιρεία να ενημερώνει αν κάποιος ξεπερνάει το όριο των συσκευών.

Τα παιχνίδια δεν θα είναι διαθέσιμα σε παιδικά προφίλ, ενώ θα υπάρχει κωδικός ασφαλείας αν θέλουν οι γονείς να μην έχουν ελεύθερη την πρόσβαση σ’ αυτά.

Τα games θα προσφέρονται σε διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας. Από τους πιο αρχάριους ως τους ιδιαίτερα ικανούς. Τέλος κάποια θα απαιτούν σύνδεση στο ίντερνετ ενώ άλλα όχι.

Exit mobile version