ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Νικόλαος Παπαδόπουλος: Παρανοϊκότητα αυτό που γίνεται με τα έργα στη Θεσσαλονίκη

«Απίστευτα πράγματα, θαρρείς και δεν τα κάνουν άνθρωποι νοήμονες», ανέφερε.
Νικόλαος Παπαδόπουλος: Παρανοϊκότητα αυτό που γίνεται με τα έργα στη Θεσσαλονίκη

Για παράνοια που δεν εξηγείται έκανε λόγο ο βουλευτής της ΝΙΚΗΣ, Νικόλαος Παπαδόπουλος, αναφορικά με τα έργα του Fly Over και του MΕΤΡΟ στη Θεσσαλονίκη.

Ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης με τη ΝΙΚΗ, σε συνέντευξή του στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης FM100 υπογράμμισε πως του έδειξαν πως «υπάρχουν δύο οδοί στη Θεσσαλονίκη, τη μία την κλείνεις με το ΜΕΤΡΟ, την υποβαθμίζεις, κλείνεις και την εξωτερική, πώς θα κάνει ο κόσμος». «Γι αυτό το βγάλατε fly over; Για να πετάμε; Γιατί μόνο αν πετάμε θα πάμε στις δουλειές μας», συμπλήρωσε.

«Απίστευτα πράγματα, θαρρείς και δεν τα κάνουν άνθρωποι νοήμονες», ανέφερε.

Διαβάστε επίσης:

Η κυβέρνηση πέρασε την πρόταση της ΝΙΚΗΣ για συνταγογράφηση της ειδικής εξέτασης γονιμότητας γυναικών

ΝΙΚΗ : Τι άλλο φοβάσαι, πες μου και θα γίνω!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Νικόλαος Παπαδόπουλος: Παρανοϊκότητα αυτό που γίνεται με τα έργα στη Θεσσαλονίκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για περισσότερα σχετικά άρθρα επιλέξτε παρακάτω.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.